ΛΑΡΙΣΑ

Λαρισαία βούτηξε στο κενό και σκοτώθηκε κατά την έρευνα αστυνομικών στο σπίτι της

λαρισαία-βούτηξε-στο-κενό-και-σκοτώθη-682015

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, 55χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας μετέβησαν σε σπίτι, όπου διέμενε η 55χρονη μαζί με 49χρονη ημεδαπή, μετά από τηλεφωνική κλήση της 49χρονης για μεταξύ τους επεισόδιο.

Κατά την παραμονή των αστυνομικών στο σπίτι, διαπιστώθηκε η ύπαρξη δενδρυλλίων κάνναβης σε γλάστρες καθώς και ποσοτήτων κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, με την παρουσία των δύο γυναικών, η 49χρονη, χωρίς προφανή αιτία, κινήθηκε αιφνιδιαστικά προς το μπαλκόνι και έπεσε στο κενό, παρά την προσπάθεια αστυνομικού να τη συγκρατήσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από την παραπάνω έρευνα καθώς και σε άλλα δύο σπίτια και σε αυτοκίνητο της 55χρονης, κατασχέθηκαν:

  • 5 καλλιεργούμενα δενδρύλλια σε γλάστρες, τα οποία εκριζώθηκαν και τρεις κλώνοι κάνναβης, από τα οποία περισυλλέγησαν συνολικά 2.553 γραμμάρια κάνναβης,
  • 894,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • 204 γραμμάρια νωπών φύλλων κάνναβης,
  • 145,5 ναρκωτικά δισκία και
  • μικροποσότητα σπόρων κάνναβης.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου