ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Κούγιας χαστούκισε τον Ντεγκρά για το «αυτογκόλ» της ΑΕΛ!

ο-κούγιας-χαστούκισε-τον-ντεγκρά-για-τ-779297

Το σοβαρό λάθος του Ματίας Ντεγκρά κόστισε στη Λάρισα (πιθανότατα) το πρώτο της «τρίποντο» στην κατηγορία, καθώς, οι ντρίμπλες του έξω από την περιοχή και το λάθος του, έφεραν την ισοφάριση του Ηρακλή σε 2-2. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ωστόσο, ο Αργεντινός τερματοφύλακας έπεσε θύμα επίθεσης από τον πρόεδρο της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, ο οποίος αρχικά είχε φραστική αντιπαράθεση με τον ποδοσφαιριστή της Λάρισας και στη συνέχεια τον χαστούκισε!

Ο «ισχυρός» άνδρας της ΠΑΕ ήταν σε έξαλλη κατάσταση και αφού κατέβηκε στη φυσούνα, αρχικά του προανήγγειλε πως «τελείωσε» από την ομάδα και στη συνέχεια τον χτύπησε στο πρόσωπο!

Ο πορτιέρο ήταν σοκαρισμένος από την επίθεση και λίγο αργότερα, αφού οι ψυχραιμότεροι έριξαν τους τόνους, ενημέρωσε τον μάνατζέρ του να κάνει όποιες ενέργειες χρειάζονται για να λύσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ.

Πάντως, όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό, ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» αντέδρασε ακραία, ενώ και ο Άγγελος Αναστασιάδης ενημέρωσε τους ρεπόρτερ πως ο Ντεγκρά αποτελεί παρελθόν από την… πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

tanea.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου