ΛΑΡΙΣΑ

Και τρίτη σύλληψη για τον βιασμό και την αποπλάνηση της 14χρονης

και-τρίτη-σύλληψη-για-τον-βιασμό-και-τη-786328

Σε μια ακόμα σύλληψη προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές για την υπόθεση της 14χρονης που έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Χθές το μεσημέρι συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ακόμη ένας 55χρονος, δυνάμει εντάλματος σύλληψης της Ανακρίτριας Λάρισας, για τα αδικήματα του βιασμού και της αποπλάνησης παιδιού.

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες (55χρονος και 56χρονος) οδηγήθηκαν το μεσημέρι στην Γ’ Ανακρίτρια Λάρισας από την οποία ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν. Να θυμίσουμε ότι ο 55χρονος είχε φυλακισμένο στο διαμέρισμα ιδιοκτησίας του, το 14χρονο κορίτσι, το οποίο το εξέδιδε και το βίαζε μαζί με άλλους, συνεχώς τις τελευταίες 15 ημέρες.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο και εντόπισαν το άτυχο κοριτσάκι σε άθλια κατάσταση και προχώρησαν αρχικά στη σύλληψη του 55χρονου μαστροπού. Η ιστορία του 14χρονου κοριτσιού είναι άκρως θλιβερή καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές είχαν πάρει την κηδεμονία του παιδιού από την μητέρα του που ζούσε στην Θεσσαλονίκη και είχε απασχολήσει για υποθέσεις κλοπών και την είχαν στείλει σε ένα ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων στα Γιαννιτσά.

Τον Φεβρουάριο, το κοριτσάκι το έσκασε από το ίδρυμα και μόνη της πήγε στην Λάρισα, όπου ήταν ο τόπος καταγωγής της μητέρας της, ενδεχομένως για να αναζητήσει τυχόν συγγενείς ή άλλη φιλόξενη στέγη…
Τον Αύγουστο πλέον ο 55χρονος γνώρισε το 14χρονο κοριτσάκι που αρχικά κατάφερε να το πείσει πως θα έχει μία φιλόξενη στέγη και εκείνη πείστηκε και τον ακολούθησε. Εκεί ξεκίνησε η κόλαση της…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου