ΛΑΡΙΣΑ

Εξαρθρώθηκε στη Λάρισα κύκλωμα παράνομου στοιχήματος

εξαρθρώθηκε-στη-λάρισα-κύκλωμα-παράν-822726

Για παράνομο στοιχηματισμό, μέσω μη αδειοδοτημένων εταιριών σε στοιχηματικές ιστοσελίδες – «μαϊμούδες»,μέσω των οποίων διακινήθηκαν «από χέρι σε χέρι» αφορολόγητα περί το 1,4 εκατ. ευρώ από εκατοντάδες παίκτες, συνελήφθησαν χθες το βράδυ τρεις Λαρισαίοι απόαστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Οι τρεις, ηλικίας 28, 41 και 51 ετών κατά τηνΕΛ.ΑΣ. θεωρούνται «μπούκερ» και «εισπράκτορες» εταιριών παράνομου στοιχήματος ενώ στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας προσήχθησαν ως ύποπτοι και δύο πράκτορες του ΟΠΑΠ και αναζητούνται τρεις ακόμη.

Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. σε σπίτια και καταστήματα των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πολυτελή αυτοκίνητα, 34.000ευρώ σε μετρητά και παραστατικά παράνομου στοιχηματισμού που ξεπερνά το 1,4 εκατ. ευρώ για το τελευταίο τρίμηνο.

Τα σπίτια των συλληφθέντων, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» είχαν μετατραπεί στα«πρακτορεία στοιχημάτων» όπου αναρίθμητοι παίκτες (σ.σ.: βρέθηκαν σημειώσεις με 500 «κωδικούς» που αντιστοιχούν σε Λαρισαίους κατά κύριο λόγο παίκτες, ενώ εκτιμάται ότι έπαιζαν χιλιάδες…) συμμετείχαν σε παράνομα στοιχήματα επιβεβαιώνοντας τις γνωστές σε όλους, ιδιαίτερα διαδεδομένες διαστάσεις του παράνομου αυτού «αθλήματος», εννοείται πέραν των νόμιμων εταιριών και των επίσημων πρακτορείων.

Νωρίς χθες τα ξημερώματα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, μετά από πολυήμερες παρακολουθήσεις προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων μεταξύ των οποίων και ιδιοκτήτες πρακτορείων ενώ ξεχωριστή πτυχή της ίδιας υπόθεσης αποτελεί ο εντοπισμός Λαρισαίου που εκτιμάται ότι «εξαργύρωσε» δελτία στοιχήματος του ΟΠΑΠ με τραπεζικά εντάλματα πληρωμής που ξεπερνάνε τις 560.000 ευρώ στο όνομά του. Μάλιστα ερευνάται αν ο συγκεκριμένος ελάμβανε από τον ΟΑΕΔ και επίδομα ανεργίας!

πηγή: εφημερίδα Ελευθερία

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου