ΛΑΡΙΣΑ

Εφιάλτης έχει γίνει συμμορία στη Λάρισα!

εφιάλτης-έχει-γίνει-συμμορία-στη-λάρι-125976

«Χτυπάει» σε συνοικίες και διαλύει τα λάστιχα αυτοκινήτων…

Μια συμμορία νεαρών ατόμων έχει απασχολήσει έντονα τις τελευταίες ημέρες την αστυνομία στη Λάρισα, καθώς κάθε βράδυ σχεδόν επιλέγουν μια άλλη συνοικία για να χτυπήσουν σκίζοντας με μαχαίρια τα λάστιχα αυτοκινήτων.

Το βράδυ της Κυριακής επέλεξαν την συνοικία του Προφήτη Ηλία, όπου τουλάχιστον τέσσερις ιδιοκτήτες ΙΧ αυτοκινήτων ξύπνησαν το πρωί να πάνε στην δουλειά τους και έκπληκτοι είδαν και τα τέσσερα λάστιχα των αυτοκινήτων τους, όχι απλά να είναι σκασμένα, αλλά σκισμένα με μαχαιριές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της presslarissa, εδώ και αρκετές ημέρες έχουν παρατηρηθεί παρόμοια περιστατικά, καθώς πρόκειται για μια συμμορία νεαρών ατόμων που κάθε βράδυ επιλέγει άλλη συνοικία για να …χτυπήσει με τον ίδιο τρόπο.

Μέχρι τώρα έχουν χτυπήσει επίσης, σε Άγιο Θωμά και Λειβαδάκι, ενώ η αστυνομία συλλέγει πληροφορίες, κάνοντας έρευνες και ψάχνει να βρει άκρη με κάμερες που ίσως υπάρχουν στις περιοχές αυτές για να ανακαλύψει τους δράστες.

Προφανώς η συμμορία το κάνει για… διασκέδαση, αλλά έχει γίνει ο εφιάλτης των Λαρισαίων που παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στον δρόμο. Οι νεαροί αυτοί δεν χτυπάνε σχεδόν ποτέ, πάνω από ένα αυτοκίνητο στην ίδια οδό, καθώς θα επιλέξουν το επόμενο αυτοκίνητο που θα χτυπήσουν να είναι σε άλλο δρόμο, αλλά στην ίδια πάντα συνοικία το εκάστοτε βράδυ.

Η αστυνομία εφιστά την προσοχή στους Λαρισαίους και αν πέσει κάτι στην αντίληψη κάποιου πολίτη σχετικά, να έρθει άμεσα σε επικοινωνία μαζί της.

pressalarissa.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου