ΛΑΡΙΣΑ

Υποτροφίες από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Ομιλο «ΞΥΝΗ»

υποτροφίες-από-την-περιφέρεια-θεσσαλ-298304

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Ομιλο «ΞΥΝΗ» προσφέρει τη δυνατότητα 7 υποτροφιών, ενισχύοντας το δικαίωμα όλων των νέων στην εκπαίδευση, σε μια ιδιαίτερη δύσκολη οικονομική περίοδο για τη χώρα μας, στοχεύοντας να δώσει πνοή στα όνειρα νέων ανθρώπων για σπουδές, απαλείφοντας το εμπόδιο της οικονομικής δυσπραγίας που βιώνουν οι οικογένειές τους.

Πιο συγκεκριμένα, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας παρέχεται:

  • πλήρης – διετής – υποτροφία στο Ι. ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σε όποιον από τους 19 Τομείς Σπουδών επιλέξουν οι δικαιούχοι
  • μία πλήρης – τριετής – υποτροφία στο MEDITERRANEAN COLLEGE, σε πρόγραμμα επιλογής των δικαιούχων
  • πέντε πλήρεις – ετήσιες – υποτροφίες στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 1), επίσης σε πρόγραμμα που θα επιλέξουν οι δικαιούχοι.

Η έντυπη αίτηση, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων χορηγούνται από τα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Διοικητήριο, αρμόδιος υπάλληλος κ. Σταύρος Αχ. Χατζηλάκος, τηλέφωνα επικοινωνίας: α) σταθερό 2413/506216 και β) κινητό 6981/316991) και υπάρχουν αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας www.thessaly.gov.gr

Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως και τις 04/10/2015 στα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας (2ος όροφος, γραφείο 2.16).

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα συνταχθεί κατάλογος αυτών που πληρούν τις προϋποθέσεις, καθώς και των επιλαχουσών. Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά για την τύχη του αιτήματός τους.

Τα προσωπικά δεδομένα των ωφελούμενων προορίζονται για χρήση μόνο από την Επιτροπή επιλογής των δικαιούχων, δεν θα υποστούν περαιτέρω επεξεργασία και θα τηρηθεί αυστηρά το απόρρητο. Σε περίπτωση απόρριψης της αίτησης ο φάκελος των δικαιολογητικών θα είναι στη διάθεση των αιτούντων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου