ΛΑΡΙΣΑ

Διακοπές κυκλοφορίας στα παράλια και σε οδούς του ν. Λάρισας

διακοπές-κυκλοφορίας-στα-παράλια-και-548507

Διακοπές κυκλοφορίας θα σημειωθούν σε δρόμους των παραλίων του ν. Λάρισας και σε εθνικές οδούς πέριξ της Λάρισας, με αποφάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, ως ακολούθως:

Διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην χ/θ 13 της επαρχιακής οδού Αγιάς- Αγιοκάμπου- Βελίκας, σε τμήμα 300 μέτρων, τη Δευτέρα 27 Απριλίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποχέτευσης-ακαθάρτων. Οι εργασίες θα εκτελούνται από ώρες 07.00 έως 19.10 και μετά το πέρας των εργασιών, το τμήμα αυτό, θα αποδοθεί στην κυκλοφορία.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται, ως εξής; Τα οχήματα που θα κινούνται στην επ. οδό Αγιάς- Αγιοκάμπου, με κατεύθυνση τον Αγιόκαμπο, θα εκτρέπονται αριστερά στη διασταύρωση Κάτω Σωτηρίτσας- δεξιά σε ανώνυμη οδό και θα εισέρχονται στην παραλιακή Αγιοκάμπου- Βελίκας. Τα οχήματα που θα κινούνται επί του παραλιακού άξονα, από Αγιόκαμπο προς Λάρισα- Αγιά, θα εκτρέπονται αριστερά, στη διασταύρωση Κάτω Σωτηρίτσας και θα εισέρχονται στην επ. οδό Αγιάς- Αγιοκάμπου προς Λάρισα. Τα οχήματα, που θα κινούνται επί του παραλιακού άξονα από Βελίκα προς Λάρισα- Αγιά, θα εκτρέπονται δεξιά στη διασταύρωση Κάτω Σωτηρίτσας και θα εισέρχονται στην επ. οδό Αγιάς- Αγιοκάμπου προς Λάρισα.

*Μερική κατάληψη του οδοστρώματος θα υπάρχει στην επαρχιακή οδό Αγιοκάμπου- κόκκινου Νερού, από τη Δευτέρα μέχρι και τις 11 Μαΐου, τις ώρες 07.00- 19.00, λόγω εργασιών συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος. Οι εργασίες θα εκτελούνται τμηματικά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από το ρεύμα κυκλοφορίας που απομένει.

*Διακόπτεται η κυκλοφορία οχημάτων στη χ/θ 01 της επ. οδού Αγιοκάμπου- Πολυδενδρίου, σε τμήμα 500 μ., από την Τρίτη 28 Απριλίου έως και 30 Απριλίου, λόγω εργασιών αποχέτευσης- ακαθάρτων.

Οι εργασίες θα εκτελούνται τις ώρες 07.00- 19.10 και η κυκλοφορία θα διεξάγεται ως ακολούθως: τα οχήματα που θα κινούνται επί της επ. οδού Αγιάς- Πολυδενδρίου με κατεύθυνση προς Πολυδένδρι, θα εκτρέπονται αριστερά στη διασταύρωση προς Αγιόκαμπο- παραλία- δεξιά στον παραλιακό άξονα- δεξιά σε ανώνυμη οδό, στο ύψος του ξενοδοχείου Golden Beach και θα εισέρχονται στην επ. οδό Αγιάς- Πολυδενδρίου. Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επ. οδού Πολυδενδρίου- Αγιάς προς Λάρισα, θα εκτρέπονται δεξιά σε ανώνυμη οδό, στο ύψος του ξενοδοχείου Golden Beach- αριστερά στον παραλιακό άξονα- αριστερά στη διασταύρωση Αγιοκάμπου και θα εισέρχονται στην επ. οδό Αγιάς- Πολυδενδρίου. Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επ. οδού Βελίκας προς Πολυδένδρι επί του παραλιακού άξονα, θα εκτρέπονται δεξιά σε ανώνυμη οδό, στο ύψος του ξενοδοχείου Golden Beach και θα εισέρχονται επί της επ. οδού Αγιάς- Πολυδενδρίου. Τα οχήματα, που θα κινούνται επί της επ. οδού Πολυδενδρίου- Βελίκας, θα εκτρέπονται δεξιά σε ανώνυμη οδό, στο ύψος του ξενοδοχείου Golden Beach- αριστερά στον παραλιακό άξονα- Βελίκα.

*Μερική κατάληψη του οδοστρώματος θα γίνει, από τη Δευτέρα μέχρι και τις 31 Μαΐου, τις ώρες 07.00- 19.00, λόγω εργασιών συντήρησης ασφαλτοτάπητα, στις οδούς:

Επ. οδό Πυργετού- Παλαιοπύργου και σε τμήμα 500 μέτρων, από τη θέση Ανάχωμα Παλαιοπύργου έως την είσοδο του Παλαιοπύργου. Επ. οδό Πυργετού- Παλαιοπύργου, στην αερογέφυρα Παλαιοπύργου πάνω από την ΠΑΘΕ. Επ. οδό Ραψάνης- Κρανιάς Ολύμπου σε τμήμα 500 μ. στη χ/θ 01. Στη δημοτική οδό Κόκκινου Νερού και συγκεκριμένα σε τμήμα 500 μ. από τη θέση Πηγές Κόκκινου Νερού έως την παραλία Κόκκινου Νερού. Οι εργασίες θα εκτελούνται τμηματικά και σια δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

*Μερική κατάληψη του οδοστρώματος επί της εθνικής οδού Λάρισας- Τρικάλων καν συγκεκριμένα από τη Χ/θ 16+000 έως Χ/θ 17+000 και επί της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Λάρισας και συγκεκριμένα από τη Χ/θ 16+000 έως Χ/θ 17+000, για χρονικό διάστημα από σήμερα μέχρι και 22 Μαΐου, τις ώρες07. 00 έως 19.00 λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος. Οι εργασίες θα εκτελούνται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

eleftheria.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου