ΛΑΡΙΣΑ

Πρώτη συνάντηση εργασίας της ΠΕΔ Θεσσαλίας με την ΕΕΤΑΑ

πρώτη-συνάντηση-εργασίας-της-πεδ-θεσσ-682027

Πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα η πρώτη συνάντηση εργασίας της ΠΕΔΘ και της ΕΕΤΑΑ με θέμα συζήτησης για τα «Επιχειρησιακά Προγράμματα των Δήμων για την περίοδο 2014 – 2019».

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν δήμαρχοι, στελέχη των γραφείων προγραμματισμού των Δήμων της Περιφέρειας Θεσσαλίας καθώς και αρμόδιοι αντιδήμαρχοι.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔΘ κ. Γ. Κωτσός, Δήμαρχος Μουζακίου χαιρέτησε την εκδήλωση και αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα των επιχειρησιακών προγραμμάτων καθώς και στην απόφαση του Δ.Σ. της ΠΕΔΘ να στηρίξει τους Δήμους και να τους βοηθήσει στην εκπόνηση των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων σε συνεργασία με την ΕΕΤΑΑ.

Η εξέλιξη της συνάντησης ανέδειξε σοβαρά ζητήματα. Η συγκεκριμένη συνάντηση εργασίας προσέγγισε το πρώτο κομμάτι των επιχειρησιακών προγραμμάτων που αφορά στο στρατηγικό σχεδιασμό. Τον επόμενο μήνα θα ακολουθήσει δεύτερη ημερίδα που θα αφορά στον επιχειρησιακό σχεδιασμό και τέλος θα πραγματοποιηθεί μια 3η ημερίδα που θα ασχοληθεί με τον απολογισμό και με τη κατάρτιση των δεικτών αξιολόγησης του προγράμματος.

Σε όλο αυτό το διάστημα όλοι οι αρμόδιοι υπάλληλοι των δήμων θα προμηθεύονται από την ΠΕΔΘ και την ΕΕΤΑΑ όλα τα απαραίτητα εγχειρίδια και θα έχουν την δυνατότητα να έχουν σημαντική βοήθεια μέσα από το γραφείο υποστήριξης (helpdesk) της ΠΕΔΘ και της ΕΕΤΑΑ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου