ΛΑΡΙΣΑ

Επτά συλλήψεις για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα

επτά-συλλήψεις-για-εκκρεμή-διωκτικά-έ-686225

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων, συνελήφθησαν επτά άτομα.

Συγκεκριμένα:

  • Συνελήφθη στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 35χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης έξι ετών και τριών μηνών για υπεξαίρεση και απόπειρα απάτης κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, καθώς και άλλες δύο καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Συνελήφθη στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 23χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης τριών ετών για κλοπές.
  • Συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Γόννων, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης έξι μηνών για κλοπές κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένες και σε απόπειρα.
  • Συνελήφθη στους Σοφάδες Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, ένας 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κλοπή.

Επιπρόσθετα, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας, συνελήφθησαν ακόμη τρεις ημεδαποί, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου