ΛΑΡΙΣΑ

Κλέφτες με… ακριβά γούστα

κλέφτες-με-ακριβά-γούστα-688453

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών ηλεκτρονικών συσκευών από κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στο προαναφερόμενο κατάστημα, από αστυνομικούς της συγκεκριμένης Υπηρεσίας, πέντε αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας και συγκεκριμένα δύο άντρες και τρεις γυναίκες, ηλικίας από 32 έως 46 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί κατέλαβαν επ’ αυτοφώρω τρεις από τους συλληφθέντες, έναν άντρα και δύο γυναίκες, να αφαιρούν από τις προθήκες του καταστήματος μία συσκευή tablet, ενώ οι άλλοι δύο συνεργοί τους ανέμεναν εξωτερικά του καταστήματος, επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.

Το αφαιρεθέν αντικείμενο κατασχέθηκε και αποδόθηκε σε υπεύθυνο του καταστήματος, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα, ως μέσο διευκόλυνσης της τέλεσης της κλοπής.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε επιπλέον ότι οι τρεις ομοεθνείς που αφαίρεσαν χθες τη συσκευή tablet, ενεργώντας με παρόμοιο τρόπο, είχαν αφαιρέσει το απόγευμα της (29-01-2015) από το ίδιο κατάστημα άλλες τρεις συσκευές ίδιου τύπου.

Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο tablet και ένα κινητό τηλέφωνο, των οποίων η προέλευση ερευνάται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου