ΛΑΡΙΣΑ

Υπόθεση βιασμού με ανήλικα σοκάρει ορεινό χωριό της Λάρισας

υπόθεση-βιασμού-με-ανήλικα-σοκάρει-ορ-8967

Σοκ σε ορεινό χωριό του νομού Λάρισας και συγκεκριμένα στη Βερδικούσια με ένα περιστατικό που έλαβε χώρα εδώ και λίγες ημέρες και έγινε αντικείμενο συζήτησης σε όλη την γύρω περιοχή.

Πρόκειται για μια περίεργη υπόθεση στην οποία εμπλέκονται τρεις ανήλικοι και υπάρχει καταγγελία για βιασμό. Συγκεκριμένα όπως έχουν φτάσει οι πληροφορίες στην press-a μια 15χρονη κοπέλα φέρεται να κάλεσε στο σπίτι της δύο νεαρούς 13 ετών από το σχολείο της, λέγοντάς τους μάλιστα όπως φημολογείται την εξής ατάκα: ‘’Ελάτε σπίτι μου μετά το σχολείο έχω να σας δείξω κάτι’’.

Τα δύο αγόρια φέρονται να επισκέφθηκαν την κοπέλα στο σπίτι της μόλις σχόλασαν, όπου οι πληροφορίες, τις οποίες μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, λένε πως περίμενε τους νεαρούς φορώντας κάτι «τολμηρό».

Από εκεί και έπειτα μόνο οι τρεις τους γνωρίζουν τι ακριβώς έγινε… Πάντως, η ίδια η κοπέλα με τους γονείς της, κάλεσαν την αστυνομία κατηγορώντας τα δύο ανήλικα αγόρια για βιασμό.

Την υπόθεση έχει αναλάβει ο εισαγγελέας Λάρισας στον οποίο έφτασε το θέμα και αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο.

Γεγονός είναι πως όλη η περιοχή έχει αναστατωθεί από το περιστατικό, όπως είναι φυσικό, καθώς εμπλέκονται τρία ανήλικα παιδιά, και οι ψίθυροι για το τι έχει συμβεί έχουν ξεπεράσει τα στενά σύνορα της Βερδικούσιας, αλλά και της επαρχίας Ελασσόνας.

press-a.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου