ΛΑΡΙΣΑ

«Γεύσεις του τόπου μας»

γεύσεις-του-τόπου-μας-77647

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με χορηγό την ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS

Με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ, εταιρείας του Ομίλου FOURLIS, πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, μία ολοήμερη εκδήλωση, που έδωσε «βήμα» σε τοπικούς παραγωγούς, με στόχο να αναδειχθούν οι γεύσεις του τόπου μας. Στο πλαίσιο της χορηγίας, το πάρκινγκ του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλία φιλοξένησε μια μοναδική εκδήλωση με οικοδεσπότη τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, στην οποία, πάνω από 3.000 επισκέπτες, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν προϊόντα τοπικής παραγωγής και να δοκιμάσουν παραδοσιακά εδέσματα από τα χέρια του διάσημου σεφ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τις 11.00 έως τις 18.00 και, σε αυτό το διάστημα, οι τοπικοί παραγωγοί παρουσίασαν τα προϊόντα τους, όπως προϊόντα ζύμης, είδη φούρνου, όσπρια, βότανα, μανιτάρια, τυροκομικά και γλυκά.

Επιπλέον και με αφορμή τη συγκεκριμένη εκδήλωση, η ΙΚΕΑ πραγματοποίησε παράλληλη δράση και θα διαθέσει το ισόποσο του 5% των εσόδων του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλία, της ημέρας αυτής, για την υποστήριξη δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της ευρύτερης περιοχής με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών.

Επόμενος σταθμός για τις «Γεύσεις του Τόπου μας», η Θεσσαλονίκη στις 4/10, στο πάρκινγκ του καταστήματος ΙΚΕΑ, από τις 11.00 έως τις 18.00.

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, αναγνωρίζει την αξία της τοπικής παραγωγής και συμβάλλει στην ανάδειξη τοπικών προϊόντων. Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας, η εταιρεία υποστηρίζει τη συγκεκριμένη δράση και προσκαλεί τον κόσμο να γνωρίσει τις «Γεύσεις του τόπου μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου