ΛΑΡΙΣΑ

Επιδρομή εμπρηστών στη Λάρισα!

επιδρομή-εμπρηστών-στη-λάρισα-125181

Στόχος εμπρηστών έγιναν δύο γειτονίες στη Λάρισα τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι δράστες χρησιμοποιώντας εύφλεκτο υλικό έβαλαν φωτιά σε τρεις μοτοσυκλέτες και σε δύο κάδους απορριμμάτων.

Οι επιθέσεις σημειώθηκαν στις μοτοσυκλέτες οι οποίες ήταν σταθμευμένες στην είσοδο πολυκατοικίας επί της οδού Ολυμπιωτίσσης, ενώ λίγα λεπτά αργότερα οι εμπρηστές επιτεθήκαν σε μια ακόμα μοτοσυκλέτα στην είσοδο πολυκατοικίας επί της Γρηγορίου Ε’ αλλά και σε κάδους απορριμμάτων της ίδιας γειτονίας. Οι μοτοσυκλέτες από την εμπρηστική επίθεση κάηκαν ολοσχερώς ενώ το μόνο που απέμεινε από την πυρκαγιά ήταν οι μεταλλικοί σκελετοί των δικύκλων.

«Θα καιγόμασταν ζωντανοί» σημείωσε κάτοικος της περιοχής, η οποία κάλεσε την πυροσβεστική βλέποντας έντρομη τους μαύρους καπνούς να γεμίζουν την είσοδο της πολυκατοικίας. «Κάνεις δεν ξέρει τι θα ακλουθούσε αν άρπαζε φωτιά η παροχή φυσικού αερίου…» αναφέρει άλλος κάτοικος, δείχνοντας έντρομος την μαύρη κηλίδα που άφησε η πυρκαγιά από το φλεγόμενο δίκυκλο πάνω στο σωλήνα του φυσικού αερίου.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τους μάρτυρες τα περιστατικά αυτά ήταν «καρμπόν», γεγονός που επιβεβαιώνεται από την πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία ανέφερε ότι οι φωτιές άναψαν στις δύο γειτονιές με διαφορά κάποιων λεπτών ενώ οι στόχοι ήταν ακριβώς οι ίδιοι. Οι δράστες από την Κυριακή το πρωί αναζητούνται από την αστυνομία, ενώ καταθέσεις αναμένεται να δώσουν οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι ιδιοκτήτες των μοτοσυκλετών.

alt

alt

alt

thessalianews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου