ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Έκλεβε δίκυκλα από τους ντελιβεράδες!

λάρισα-έκλεβε-δίκυκλα-από-τους-ντελιβ-181086

«Καλός μαθητής»… στις κλοπές δικύκλων αποδείχθηκε 16χρονος Λαρισαίος. Ο νεαρός μαθητής, σε αντίθεση με τις συνηθισμένες κλοπές παραγγελιών με τρόφιμα, αδιαφορώντας για τα τρόφιμα, επέλεγε να κλέβει τα… μηχανάκια με τα οποία οι διανομείς εκτελούσαν τις παραγγελίες των καταστημάτων στα οποία εργάζονται.

Η συνήθεια των διανομέων, προκειμένου να κερδίσουν χρόνο, να παραδίδουν την παραγγελία είτε αφήνοντας στο τιμόνι το κλειδί της μοτοσικλέτας είτε αφήνοντας ακόμη και σε λειτουργία τη μηχανή, μάλλον αποτέλεσε την αφορμή για τον 16χρονο να κλέβει μηχανάκια, εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία τους.

Ο 16χρονος, στις 9 προχθές βράδυ και σε κεντρικό δρόμο της Λάρισας, έκλεψε το μηχανάκι 23χρονου διανομέα την ώρα που αυτός παρέδιδε την παραγγελία. Την ώρα της κλοπής ωστόσο έγινε αντιληπτός και στην προσπάθεια του διανομέα να τον συγκρατήσει ενώ το μηχανάκι βρισκόταν σε κίνηση, το αποτέλεσμα ήταν ο θάλαμος με τον οποίο μεταφέρονται τα τρόφιμα να αποκολληθεί και να «μείνει στα χέρια» του διανομέα.

Ο διανομέας ενημέρωσε την επιχείρηση στην οποία εργαζόταν για την κλοπή αλλά και παράλληλα τους συναδέλφους του.

Μια ώρα αργότερα ο 16χρονος, εντοπίστηκε από άλλο διανομέα, να οδηγεί το κλεμμένο μηχανάκι σε συνοικία της Λάρισας. Ο 16χρονος μαθητής συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς ενώ από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας προέκυψε ότι, πριν από λίγες ημέρες είχε κλέψει ένα ακόμη μηχανάκι από διανομέα, όπως και ένα δεύτερο τον περασμένο Δεκέμβριο ενώ, ένα τρίτο μηχανάκι είχε κλέψει την ίδια περίοδο το οποίο είχε βρεθεί ωστόσο εγκαταλελειμμένο στο κέντρο της πόλης.

Ο 16χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας για να αφεθεί στη συνέχεια ελεύθερος, καθότι ανήλικος.

Εφ. Ελευθερία

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου