ΛΑΡΙΣΑ

Κουτσούμπας: Κοροϊδία τα μέτρα κυβέρνησης

κουτσούμπας-κοροϊδία-τα-μέτρα-κυβέρν-201957

Κάλεσμα σε όλες τις επαγγελματικές τάξεις και τους εργαζομένους να στηρίξουν τον αγώνα των αγροτών προκειμένου να οικοδομηθεί μια λαϊκή συμμαχία χωρίς επαγγελματικούς και κομματικούς διαχωρισμούς απηύθυνε από τη Λάρισα ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος επισκέφθηκε το μπλόκο της Νίκαιας. Παράλληλα, χαρακτήρισε «κοροϊδία» και «στάχτη στα μάτια» τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για τους αγρότες.

Όπως τόνισε ο κ. Κουτσούμπας, ο αγώνας των αγροτών είναι δίκαιος και πρέπει να συνεχιστεί. Κάλεσε όλους να συνταχθούν στον αγώνα κατά των μονοπωλίων και της ΕΕ που ξεκλήρισε τους αγρότες αλλά και κατά της νέας ΚΑΠ, η οποία θα τους δώσει το τελειωτικό χτύπημα.

«Κανένας πλειστηριασμός, καμία κατάσχεση, αφορολόγητο πετρέλαιο, κατώτερες εγγυημένες τιμές για την επιβίωση των αγροτών» ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας και «καμία δίωξη» πρόσθεσε.

Ζήτησε, επίσης, να αποσυρθούν και οι δυνάμεις καταστολής, σχολιάζοντας ότι και οι ένστολοι είναι παιδιά του λαού και δεν θα πρέπει να έρχονται σε αντιπαράθεση με τους αγρότες.

Υπενθυμίζεται ότι για αύριο, Σάββατο, έχει προγραμματιστεί πανελλήνια συνάντηση εκπροσώπων των μπλόκων στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας για καλύτερο συντονισμό του αγώνα, ενώ για το μεσημέρι της Κυριακής έχει απευθυνθεί πρόσκληση προς φορείς και πολίτες να συμμετάσχουν σε παλλαϊκό συλλαλητήριο με σημείο συγκέντρωσης το μπλόκο της Νίκαιας.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου