ΛΑΡΙΣΑ

Ο Τζανακούλης στο ευρωψηφοδέλτιο

ο-τζανακούλης-στο-ευρωψηφοδέλτιο-217945

Ως «κλεισμένο» στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο φέρει τον Κώστα Τζανακούλη χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή της Κυριακής».

Ο Τζανακούλης στο ευρωψηφοδέλτιο Γράφει επί του θέματος: «Ευκαιρία επανεκλογής προσφέρεται για την κ. Μαριέττα Γιαννάκου (σ.σ. παρά τον προβληματισμό της για τον σταυρό είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει άλλη μια θητεία στην ευρωβουλή), την κ. Ρόδη Κράτσα αλλά και τον διπλωμάτη καριέρας κ. Γιώργο Κουμουτσάκο, ο οποίος υπήρξε εκ των θερμότερων υποστηρικτών του νέου συστήματος.

Στο ψηφοδέλτιο θα είναι και ο πρώην γραμματέας του κόμματος κ. Μαν. Κεφαλογιάννης, ο οποίος είχε εδώ και μήνες συμφωνήσει τη συμμετοχή του, κατ’ άλλους και την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο, με τον κ. Αντώνη Σαμαρά.

Πέραν των «λαμπερών» προσώπων από τον χώρο των ΜΜΕ και του θεάματος, τύχη στην εκλογική διαδικασία μπορεί να έχουν προβεβλημένα στελέχη από την αυτοδιοίκηση (ο δήμαρχος Λάρισας Κ. Τζανακούλης φέρεται να έχει συμφωνήσει), τον συνδικαλισμό (ακούστηκε ο κ. Φιλ. Ταυρής) αλλά και από την ΟΝΝΕΔ, που μπορούν δηλαδή να έχουν υποστήριξη και από συγκροτημένες ομάδες».

Αποφασίστηκε η ηρωική έξοδος… του Μεσολογγίου…

kosmoslarissa.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου