ΛΑΡΙΣΑ

Προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά στη φυλακή της Λάρισας

προσπάθησε-να-περάσει-ναρκωτικά-στη-φ-222850

Συνελήφθη, χθες (18-02-2014) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στο Σωφρονιστικό Κατάστημα της πόλης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, κατά την παραλαβή του αλλοδαπού από άλλο Κατάστημα Κράτησης, κρίθηκε ύποπτος για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών με τη μέθοδο της κατάποσης. Για το λόγο αυτό, τέθηκε υπό επιτήρηση σε ειδικό χώρο κράτησης, όπου χθες το απόγευμα απέβαλε μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (0,5) γραμμαρίων.

Η ποσότητα ναρκωτικής ουσίας κατασχέθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, το οποίο διενεργεί την προανάκριση, ενώ ο συλληφθείς παραμένει έγκλειστος στο Κατάστημα Κράτησης Λάρισας.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς κρατείται στις φυλακές Λάρισας από (03-01-2001) και εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης και δεκατριών μηνών για ανθρωποκτονία με πρόθεση από κοινού, οπλοχρησία, προμήθεια, κατοχή και χρήση ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα .

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου