ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 5 Λαρισαίοι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα

λάρισα-ελεύθεροι-αφέθηκαν-οι-5-λαρισαί-236098

Είχαν προσαχθεί το πρωί στηνΓΑΔΑ όταν προσπάθησαν να εισέλθουν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Στην προσαγωγή περίπου 15 εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα και 2 σχολικών φυλάκων που επεχείρησαν να εισέλθουν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης προχώρησε στις 7 το πρωί της Παρασκευής η αστυνομία.

Μεταξύ των προσαχθέντων είναι και πέντε εκπαιδευτικοί από τη Λάρισα, όπως και ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοτσιφάκης, όπως μας ενημέρωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Λάρισας Δημήτρης Παπαδόπουλος που βρίσκεται και αυτός στην Αθήνα και αυτή την ώρα παρίσταται στο πλευρό των προσαχθέντων στην ΓΑΔΑ.

Το σύνολο των προσαχθέντων αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι χωρίς οι προσαγωγές να μετατραπούν σε συλλήψεις και όλοι επέστρεψαν στο χώρο της συγκέντρωσης των συναδέλφων τους έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. προσαχθέντες.

Εντωμεταξύ, από τα επεισόδια που υπήρξαν το πρωί έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι και εκπαιδευτικός, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΟΛΜΕ.

Σημειώνεται ότι από νωρίς το πρωί της Παρασκευής εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα, σχολικοί φύλακες και καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών έχουν ξεκινήσει συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, υπό την παρουσία ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας.

onlarissa.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου