ΛΑΡΙΣΑ

Στην κυκλοφορία η γέφυρα στο Κουτσόχερο

στην-κυκλοφορία-η-γέφυρα-στο-κουτσόχε-241169

Δόθηκε στην κυκλοφορία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ακόμη ένα τμήμα της Εθνικής Οδού Λάρισας – Τρικάλων και συγκεκριμένα η διπλή γέφυρα στο Κουτσόχερο.

Τη γέφυρα και τα έργα της Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων επισκέφτηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Πλέον και οι δύο γέφυρες είναι διπλής κυκλοφορίας, με δυο λωρίδες ανά κατεύθυνση, διασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή μετακίνηση των οχημάτων. Η ολοκλήρωση του έργου έγινε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά και την επανεκκίνηση της όλης διαδικασίας και με συντονισμένες προσπάθειες.

Σε δηλώσεις του για το έργο ο κ. Κ. Αγοραστός σημείωσε τα εξής: «Ακόμα ένα τμήμα της Ε.Ο. Τρικάλων –Λάρισας παραδόθηκε στους πολίτες. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ως αιρετή Περιφέρεια δεσμευτήκαμε θέτοντας ως στοίχημα την ολοκλήρωση του δρόμου, αυτού. Πλέον τα περισσότερα και μεγαλύτερα τμήματα του έργου έχουν παραδοθεί. Για να φτάσουμε σ’ αυτό το επίπεδο όμως δίναμε καθημερινά έναν μεγάλο αγώνα για να ξεμπλοκάρουμε διαδικασίες που καθυστερούσαν την πρόοδο των εργασιών. Συνεργαστήκαμε με όλους τους φορείς και τις υπηρεσίες για να πετύχουμε και σήμερα τα αποτελέσματα έρχονται στην κοινωνία. Μέσα από το σύνολο του έργου αυτού εκατοντάδες συνάνθρωποί μας βρήκαν δουλειά, κοινοτικά κονδύλια διοχετεύτηκαν στην τοπική αγορά και δημιουργήθηκε μόχλευση στην «πραγματική» οικονομία. Παραδίδουμε έναν σύγχρονο και ασφαλή δρόμο με πολλαπλά οφέλη για την κοινωνία»

thessalianews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου