ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Συνελήφθησαν τρία άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

λάρισα-συνελήφθησαν-τρία-άτομα-για-δι-243493

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 39, 35 και 31 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης ηρωίνης και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για διακίνηση ηρωίνης από τον 39χρονο, οι αστυνομικοί έθεσαν την οικία του υπό διακριτική επιτήρηση, από την οποία εξήλθε ο 35χρονος και ακινητοποιήθηκε. Κατά τον αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους (7,3) γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του 39χρονου, στην οποία βρισκόταν ο ίδιος μαζί με τον 31χρονο συλληφθέντα. Κατά την έρευνα αλλά και στην κατοχή των δύο ανδρών, βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους (49,7) γραμμαρίων, την οποία ο 39χρονος προόριζε για εμπορία,
  • ενάμισι ναρκωτικό δισκίο,
  • ένα στιλέτο με μήκος λεπίδας οκτώ εκατοστών, με υπολείμματα ηρωίνης,
  • μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, επίσης με υπολείμματα ηρωίνης,
  • ένα μπλοκ με ιδιόχειρες σημειώσεις που αναφέρονται σε πωλήσεις ναρκωτικών
  • από τον 39χρονο σε διάφορα άτομα, αλλά και τα ποσά που εισέπραξε από αυτά,
  • δύο κινητά τηλέφωνα και
  • το χρηματικό ποσό των (285) ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 35χρονος αγόρασε από τον 39χρονο τις ποσότητες ηρωίνης που βρέθηκαν στην κατοχή του, έναντι του χρηματικού ποσού των δεκαεπτά ευρώ ανά γραμμάριο. Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι ο 31χρονος είχε αγοράσει από τον 39χρονο μικροποσότητα ηρωίνης, της οποίας έκανε χρήση μέσα στην οικία του δεύτερου λίγο πριν από τη διενέργεια της έρευνας σ’ αυτή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου