ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Βρήκαν και το πελατολόγιο του διακινητή ηρωίνης

λάρισα-βρήκαν-και-το-πελατολόγιο-του-δ-244323

Σε αστυνομικό κλοιό βρισκόταν το σπίτι ενός 39χρονου στη Λάρισα για τον οποίο οιάνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορίες ότι διακινεί «σκληρά» ναρκωτικά

Σε αστυνομικό κλοιό βρισκόταν το σπίτι ενός 39χρονου στη Λάρισα για τον οποίο οι
άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορίες ότι διακινεί «σκληρά» ναρκωτικά, αλλά τα «βαποράκια» του δεν το πήραν είδηση και κατέφθαναν ο ένας πίσω από τον άλλο!

Όταν ένας 35χρονος βγήκε έχοντας πάνω του δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 7,3 γραμμαρίων, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και έκαναν έφοδο στο σπίτι.

Μέσα, βρήκαν τον διακινητή μαζί με έναν ακόμη 31χρονο που είχε μόλις κάνει χρήση ναρκωτικών. Στην κατοχή τους κατέσχεσαν άλλα 49,7 γραμμάρια ηρωίνης που ο 39χρονος προόριζε για εμπορία, καθώς και ενάμισι ναρκωτικό χάπι, ένα στιλέτο με λεπίδα οκτώ εκατοστών, μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα ηρωίνης και 285 ευρώ. Κυρίως, όμως, βρήκαν την ατζέντα του εμπόρου με ιδιόχειρες σημειώσεις που αναφέρονται σε πωλήσεις ναρκωτικών σε διάφορα άτομα, την οποία οι αστυνομικοί κάνουν «φύλλο και φτερό» για να εντοπίσουν τους προμηθευτές και τους «πελάτες» του. Οι τρεις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

*** Ηρωίνη βάρους πέντε γραμμαρίων και 15 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαραίτητη συνταγή γιατρού είχε πάνω του ένας 38χρονος που υποβλήθηκε σε έλεγχο στην Πτολεμαΐδα από αστυνομικούς της Ασφαλείας. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου