ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Σύλληψη τριών αλλοδαπών

λάρισα-σύλληψη-τριών-αλλοδαπών-251249

Συνελήφθησαν στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, (ένας άνδρας και δύο γυναίκες) ηλικίας 36, 28 και 19 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης κατοχής όπλων, της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών, της αντίστασης και της απείθειας και του νόμου περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, οι τρεις συλληφθέντες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στην προσπάθεια τους να αποφύγουν τον αστυνομικό έλεγχο παραβίασαν ερυθρό σηματοδότη αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκαν με άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονη ημεδαπή. Από την σύγκρουση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στα δύο οχήματα.

Οι τρεις δράστες συνέχισαν την πορεία του οχήματος και ακολούθησε καταδίωξη και σύλληψή τους, κατά την οποία προέβαλαν αντίσταση, απωθώντας με τα χέρια τους τους αστυνομικούς.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διενεργήθηκε, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, νομότυπη έρευνα σε κρυφή οικία που διατηρούν οι τρεις δράστες, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι μάρκας TOKAREV με επτά φυσίγγια στο γεμιστήρα του και ένα μαχαίρι τύπου ξιφολόγχης με μήκος λάμας 18 εκατοστών.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος και η 28χρονη έχουν εισέλθει και βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας, ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν κατασχέθηκε.
Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου