ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Θανατηφόρα πτώση για 35χρονο υδραυλικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

λάρισα-θανατηφόρα-πτώση-για-35χρονο-υδρ-253831

Επεσε από την ταράτσα του εστιατορίου

Μέσα σε «λίμνη αίματος» εντοπίσθηκε το απόγευμα της Τρίτης, από συνάδελφό του, 35χρονος υπάλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο 35χρονος υδραυλικός Αστρινός Τζιάνας, βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος έξω από τα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του ΠΝΛ, για να μεταφερθεί αμέσως στα Επείγοντα του νοσοκομείου που χθες εφημέρευε κιόλας, αλλά δυστυχώς κατέληξε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 35χρονος υδραυλικός βρέθηκε στο κενό από μεγάλο ύψος, πέφτοντας από την ταράτσα του εστιατορίου του ΠΝΛ, για να εντοπιστεί σε «λίμνη αίματος» από άλλον εργαζόμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας που βγήκε από το γραφείο του όταν άκουσε το θόρυβο που προκάλεσε η πτώση του 35χρονου στο έδαφος.

Ο νεαρός υδραυλικός μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του καθώς λόγω της πτώσης έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, στον θώρακα και στα άκρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο άτυχος – άγαμος 35χρονος εργαζόταν χθες το βράδυ αλλά ο χώρος από τον οποίο βρέθηκε στο κενό δεν «δείχνει» οτι εκτελούσε κάποια συγκεκριμένη εργασία.

Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Εφημερίδα «Ελευθερία»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου