ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Έκλεψαν υπολογιστές από Κέντρο Υγείας στη Λάρισα

λάρισα-έκλεψαν-υπολογιστές-από-κέντρ-258466

Για την κλοπή ειδοποιήθηκε η τοπική Ασφάλεια και συνεργείο της Σήμανσης ερεύνησε το χώρο για δακτυλικά αποτυπώματα που μπορεί να οδηγήσουν στους εισβολείς

Σοκ έπαθαν οι γιατροί που υπηρετούν στο Κέντρο Υγείας του Αμπελώνα Λάρισας, όταν πήγαν να το ανοίξουν όπως κάθε πρωί και διαπίστωσαν ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας είχαν δεχθεί «επίσκεψη» από άγνωστους διαρρήκτες οι οποίοι είχαν παραβιάσει την κεντρική είσοδο.

Οι δράστες δεν άρπαξαν τίποτε άλλο, εκτός από τους προσωπικούς φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές των τριών γιατρών, μέσα στους οποίους ήταν καταχωρημένες μελέτες, ενημερώσεις και πλήθος προσωπικών στοιχείων. Για την κλοπή ειδοποιήθηκε η τοπική Ασφάλεια και συνεργείο της Σήμανσης ερεύνησε το χώρο για δακτυλικά αποτυπώματα που μπορεί να οδηγήσουν στους εισβολείς.

*** Μεταλλικά αντικείμενα που η συνολική τους αξία αγγίζει τα 10.000 ευρώ, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη τους, είχαν αρπάξει οι τέσσερις τσιγγάνοι που διέρρηξαν μια αποθήκη στην περιοχή Τζίβα της Αρκαδίας. Όμως, δεν πρόλαβαν να τα πουλήσουν καθώς βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον κάτοχό τους. Οι δράστες ηλικίας 47, 33, 16 και 14 χρόνων συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Σταδίου και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου