ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Μαζί με καφέ “σέρβιρε” και αφορολόγητο καπνό

λάρισα-μαζί-με-καφέ-σέρβιρε-και-αφο-272729

Για παράβαση του τελωνειακού κώδικα, παράνομη οπλοκατοχή και υγειονομικές παραβάσεις κατηγορείται ένας 36χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καφετέριας, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής (21/03) στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Σε έλεγχο που έγινε στο κατάστημα, μετά από πληροφορίες που είχε η αστυνομία, βρέθηκε κρυμμένη σε ντουλάπι της κουζίνας μία σακούλα με 500 γραμμάρια χύμα αφορολόγητου καπνού ενώ διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος λειτουργούσε την καφετέρια στερούμενος βιβλιαρίου υγείας, κατάσταση εργασίας και άδειας μουσικών οργάνων.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 36χρονου, στην οποία βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, 8,560 κιλά αφορολόγητου χύμα καπνού σε συσκευασίες κρυμμένες κάτω από τσουβάλια, μία κυνηγετική καραμπίνα και 56 κυνηγετικά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Συσκευασίες με χύμα αφορολόγητο καπνό βάρους 19,786 κιλών βρέθηκαν επίσης και σε αγροτικό κτίσμα στέγασης μηχανήματος για την άντληση νερού από γεώτρηση προς άρδευση των χωραφιών. Συνολικά κατασχέθηκαν 28,940 κιλά καπνού.

Εκτός από τον 36χρονο, συνελήφθη και μία 27 Ρουμάνα, η οποία εργαζόταν ως σερβιτόρα χωρίς άδεια εργασίας και βιβλιάριο υγείας. Η ιδιοκτήτρια της καφετέριας αναζητείται ενώ ο υπεύθυνος του καταστήματος και η σερβιτόρα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου