ΛΑΡΙΣΑ

Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές στη Λάρισα

εξιχνιάστηκαν-δύο-κλοπές-στη-λάρισα-341122

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών που διεπράχθησαν στην πόλη της Λάρισας.

Συνελήφθη ως δράστης προχθές το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Ειδικότερα, ο 34χρονος προχθές το απόγευμα εισήλθε σε φροντιστήριο ξένης γλώσσας και αφαίρεσε από το γραφείο 38χρονης ημεδαπής ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι που περιείχε τραπεζικές και άλλες προσωπικές της κάρτες.

Κατά την αποχώρηση του έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία παρελήφθησαν από την παθούσα.

Από την μεθοδική και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 34χρονος, μεσημβρινές ώρες της (03-05-2014) εισήλθε σε χώρο εστιατορίου της πόλης και αφαίρεσε από τσάντα 23χρονης ημεδαπής ένα tablet με τον φορτιστή του και το χρηματικό ποσό των (30) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου