ΛΑΡΙΣΑ

Αγωγή από την εφημερίδα «Ελευθερία»

αγωγή-από-την-εφημερίδα-ελευθερία-399843

Λίγο πριν τις δικαστικές αίθουσες βρέθηκαν ο Δήμος Λαρισαίων ( τι πρωτότυπο…) με την εφημερίδα «Ελευθερία», καθώς η ιδιοκτησία της εφημερίδας κατέθεσε αγωγή κατά του δήμου για ανεξόφλητες δημοσιεύσεις.

Αγωγή από «Ελευθερία» Οι υπηρεσίες του δήμου αρνούνταν να πληρώσουν στην εφημερίδα κάποια τιμολόγια που αφορούσαν σε δημοσιεύσεις που είχαν αναθέσει και έτσι η εταιρεία στράφηκε στα δικαστήρια καταθέτοντας αγωγή προκειμένου να διασφαλίσει τα χρήματα της.

Από τον δήμο, προφανώς δεν ήθελαν να φτάσει το θέμα στις δικαστικές αίθουσες αποφάσισαν να προχωρήσουν τελικά σε εξωδικαστικό συμβιβασμό και να εξοφλήσουν τα τιμολόγια δεδομένου ότι οι σχετικές δημοσιεύσεις προβλέπονται από διατάξεις νόμου.

Κάπως έτσι, θα αναγκαστούν να πληρώσουν και το ποσό που θα επιδικαστεί από τις δημοσιεύσεις που δικαιούνταν, σύμφωνα με τον νόμο, ο «Κόσμος» και που χρόνια του στερούσαν οι υπηρεσίες του δήμου κατόπιν άνωθεν εντολής. Μόνο που στην περίπτωση της δικής μας εφημερίδας, αν κριθεί ότι βλάβη προήλθε από εντολή δημάρχου, θα τα καταβάλει μεν ο Δήμος, αλλά θα τα καταλογίσει και θα τα πάρει από τον υπαίτιο, δηλαδή τον Τζανακούλη.

Οι εξυπνάδες κοστίζουν…

kosmoslarissa.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου