ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Σύλληψη 30χρονου για σωρεία αδικημάτων

λάρισα-σύλληψη-30χρονου-για-σωρεία-αδικ-444222

Συνελήφθη σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας για τα αδικήματα της κλοπής, της αντίστασης, της απειλής και της εξύβρισης.

Αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ακόμη ένας 33χρονος ομοεθνής του για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθείς και στο οποίο επέβαινε ακόμη ένας 33χρονος ομοεθνής του. Κατά τον αστυνομικό έλεγχο που ακολούθησε στο προαναφερόμενο όχημα, ο 30χρονος οδηγός απείλησε, εξύβρισε και αντιστάθηκε στους αστυνομικούς, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, ενώ ο 33χρονος ομοεθνής του διέφυγε.

Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οπωροκηπευτικά προϊόντα, των οποίων η προέλευση ερευνάται, ενώ εξακριβώθηκε επίσης ότι ο 30χρονος στερούνταν ασφαλιστήριου συμβολαίου και σε βάρος του βεβαιώθηκαν τροχονομικές παραβάσεις.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου Λάρισας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου