ΛΑΡΙΣΑ

Σημαντική διάκριση για Λαρισαία χειρουργό

σημαντική-διάκριση-για-λαρισαία-χειρ-459499

Με υποτροφία τιμήθηκε η Ελένη Σιώκα

Σημαντική διάκριση για τη Λαρισαία επιστημονική συνεργάτιδα της Χειρουργικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, χειρουργό κ. Ελένη Σιώκα στο εξωτερικό.

Τιμήθηκε με υποτροφία από τη Διεθνή Ομοσπονδία Χειρουργικής της Παχυσαρκίας. Η διάκριση αυτή δίδεται σε χειρουργούς με άριστα αποτελέσματα στη χειρουργική της παχυσαρκίας.

Η βράβευση έγινε κατά τη διάρκεια των εργασιών του 6ου Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Τμήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χειρουργικής της Παχυσαρκίας (VI meeting of the IFSO European Chapter in Bruxelles 2014), στις Βρυξέλλες. Η κ. Σιώκα επιλέχθηκε μετά από αξιολόγηση ως μια στις τρεις καλύτερες νέες χειρουργούς στη Χειρουργική της Παχυσαρκίας. Η υποτροφία απενεμήθη ως αναγνώριση του σημαντικού κλινικού και ερευνητικού της έργου στη χειρουργική της παχυσαρκίας και συνοδεύτηκε με χρηματικό έπαθλο.

Η κ. Ελένη Σιώκα εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Εξειδικεύτηκε στη Χειρουργική της Παχυσαρκίας στο Κέντρο Αριστείας, Μονάδα Βαριατρικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Εκπονεί μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης (ΜSc) στη Χειρουργική Ηπατος – Χοληφόρων – Παγκρέατος. Είναι υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Χειρουργική της Παχυσαρκίας. Εχει αξιόλογο αριθμό διεθνών επιστημονικών δημοσιεύσεων και βραβείων καθώς και παρουσιάσεων σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου