ΛΑΡΙΣΑ

Φάρσαλα: Βίαζε επί 12 χρόνια την προστατευόμενή του πριν την κάψει

φάρσαλα-βίαζε-επί-12-χρόνια-την-προστατ-500912
Τη σκότωσε για να την εκδικηθεί επειδή αρραβωνιάστηκε
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση μιας 26χρονης που είχε βρεθεί απανθρακωμένη στο σπίτι της στα Φάρσαλα το 2011. Όπως ανακάλυψε η αστυνομία, ο 70χρονος που είχε αναλάβει την κηδεμονία της κοπέλας μετά την εξαφάνιση του πατέρα της, τη βίαζε επί 12 χρόνια και τελικά τη σκότωσε περιλούζοντάς τη με βενζίνη.

Σύμφωνα με το farsalinoslogos.gr, o πατριός της κοπέλας τη σκότωσε για να την εκδικηθεί επειδή αρραβωνιάστηκε έναν 44χρονο, ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που τη βρήκε νεκρή το Φεβρουάριο του 2011.

Ο 70χρονος είχε αναλάβει άτυπα την κηδεμονία της κοπέλας όταν ο πατέρας της εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από 12 χρόνια. Έκτοτε το θύμα είχε πέσει επανειλημμένα θύμα βιασμού.

Η υπόθεση διαλευκάνθηκε μετά το φόνο από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στον 70χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οδηγήθηκε στον ανακριτή. Μετά την απολογία του, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίασης του στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου