ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

«Καλλιτεχνική» διάκριση για Βολιώτισσες

καλλιτεχνική-διάκριση-για-βολιώτι-790887

Την 8η θέση στον κόσμο, στον τελικό του Κόμπο και την 9η θέση στο τεχνικό ομαδικό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων κατέκτησε η Ελλάδα. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης της κατηγορίας Νεανίδων / Εφήβων, που έγινε στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας στο ρόστερ της εθνικής ομάδας υπάρχει συμμετοχή με τις αθλήτριες του ΝΟΒΑ Βασιλική Κοφίδη, Αναστασία Δοδοντζίδη, Αναστασία Κουτσελίνη, Νεφέλη Αικατερίνη Γκαγιάννη. Οι Βολιώτισσες αθλήτριες Βασιλική Κοφίδη, Νεφέλη Αικατερίνη Γκαγιάννη συμμετείχαν σε όλα τα ομαδικά αγωνίσματα, τεχνικό ομαδικό, καλλιτεχνικό ομαδικό και κόμπο, με την πιο μικρή Αναστασία Κουτσελίνη να παίρνει μέρος στα αγωνίσματα του τεχνικού ομαδικού και του κόμπο και την Αναστασία Δοδοντζίδη στο αγώνισμα του κόμπο.

Η 8η θέση στον κόσμο, που κατέκτησε στον τελικό του Κόμπο, την Εθνική μας ομάδα αποτελούσαν οι Βιολέτα Ζουζούνη, Όλγα Κουργιαντάκη, Νεφέλη Γκαγιάννη, Αναστασία Δοδοντζίδη, Αναστασία Κουτσελίνη, Ειρήνη Γιαννούλου – Βαλμά, Ιφιγένεια Δίπλα, Βασιλική Κοφίδη, Ευδοκία Φανού, Γεωργία Βασιλοπούλου που βαθμολογήθηκαν με 83,5667 β. και κατετάγησαν 8ες. (στον προκριματικό του αγωνίσματος, οι Ελληνίδες είχαν προκριθεί ως 7ες στον τελικό με 83,9333 β.).

Στο ομαδικό την 9η θέση πήραν τρεις Βολιώτισσες, αθλήτριες του ΝΟΒΑ και συγκεκριμένα οι Βασιλική Κοφίδη, Αναστασία Κουτσελίνη και Νεφέλη-Αικατερίνη Γκαγιάννη. Τα υπόλοιπα κορίτσια είναι οι Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Ιφιγένεια Δίπλα, Γεωργία Βασιλοπούλου, Όλγα Κουργιαντάκη, Βιολέτα Ζουζούνη. Τα κορίτσια πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και η 9η θέση στον κόσμο θεωρείται σημαντική επιτυχία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου