ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Συγχαρητήρια σε Κοφίδη, Γκαγιάννη

συγχαρητήρια-σε-κοφίδη-γκαγιάννη-798480

Βολιώτικη συμμετοχή υπήρχε φυσικά και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων – Εφήβων υγρού στίβου που διεξήχθη στη Φινλανδία 25/6-8/7.

Οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Βόλου και Αργοναύτες Βασιλική Κοφίδη και Νεφέλη – Αικατερίνη Γκαγιάννη, στελέχωσαν την Εθνική μας Ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης και κατάφεραν να κερδίσουν τρεις 5ες θέσεις στα αγωνίσματα του τεχνικού ομαδικού, ελεύθερου ομαδικού και κόμπο αφού πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση.

Την εθνική ομάδα αποτέλεσαν οι αθλήτριες: Βασιλική Κοφίδη, Νεφέλη- Αικατερίνη Γκαγιάννη, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Ιφιγένεια Δίπλα, Γεωργία Βασιλοπούλου, Όλγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Βιολέτα Ζουζούνη, Ευδοκία Φάνου, Ηλιάνα Καμπούτση, Αικατερίνη Μανάρα, Δανάη Καριώρη και Βασίλης Γκορτσιλάς.

Να σημειωθεί ότι η εθνική μας ομάδα Συγχρονισμένης-Καλλιτεχνικής Κολύμβησης συνεχίζει τη προετοιμασία της, αυτή τη φορά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων-Εφήβων Καλλιτεχνικής Κολύμβησης.

Στην προετοιμασία έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Βόλου και Αργοναύτες Βασιλική Κοφίδη, Αναστασία Κουτσελίνη, Νεφέλη – Αικατερίνη Γκαγιάννη.

Ο πρόεδρος του ΝΟΒ-Α κ. Λάμπης Τσουκαλάς και τα μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου, απευθύνουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στις αθλήτριες για τις επιτυχίες τους, στον προπονητή τους και στην εφορεία του τμήματος για την σταθερή ανοδική πορεία τους και εύχονται στις αθλήτριές τους καλή συνέχεια με επιτυχίες και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου