ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Τρομερός και πάλι ο Λιβογιάννης

τρομερός-και-πάλι-ο-λιβογιάννης-802250

Τρεις φορές κολύμπησε… τρία χρυσά μετάλλια κατέκτησε, καταρρίπτοντας παράλληλα και ένα πανελλήνιο ρεκόρ ο 17χρονος Κωνσταντίνος Λιβογιάννης του ΝΟΒΑ, που προετοιμάζεται πυρετωδώς για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης, που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, το διάστημα 28 Ιουλίου – 4 Αυγούστου, εκεί όπου θα υπερασπιστεί μεταξύ άλλων και τον τίτλο του Παγκόσμιου πρωταθλητή που είχε κατακτήσει πριν μερικούς μήνες στη Ρωσία.

Ο Βολιώτης πρωταθλητής ξεπέρασε τον εαυτό του, όντας αρχικά 1ος στα 200μ Διπλά Πέδιλα, με 1:39.36… χωρίς συναγωνισμό, αφού ο δεύτερος ήταν σχεδόν 3 δευτερόλεπτα πιο αργός. Η συνέχεια προμήνυε νέο χρυσό μετάλλιο για τον Λιβογιάννη, που πρώτευσε και στα 100μ Διπλά Πέδιλα, με 43.84. Το… «μπαμ» για τον Βολιώτη πρωταθλητή έγινε στα 400μ Διπλά Πέδιλα, όπου πέραν του χρυσού μεταλλίου, με χρόνο 3:33.65, σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων, βελτιώνοντας το… προηγούμενο δικό του.

Έτσι ο τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία του, ολοκλήρωσε επιτυχημένα τη διοργάνωση, με το βλέμμα στην γειτονική χώρα και τη μεγάλη διοργάνωση, που θα είναι η δεύτερη της σύντομης καριέρας του στο άθλημα της τεχνικής κολύμβησης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου