ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Οικογενειακή υπόθεση

οικογενειακή-υπόθεση-313892

Σε οικογενειακή υπόθεση έχουν μετατρέψει οι αδερφές Δεληγιάννη τον σύλλογο των Δελφινιών Βόλου και την αξιοπρόσεχτη δουλειά που γίνεται και έχει φέρει πολλές επιτυχίες, κυρίως στην Τεχνική κολύμβηση, με Πανελλήνια ρεκόρ και νίκες. Φέτος, στο δυναμικό του συλλόγου, εκτός από την Κωνσταντίνα και την Αποστολία προστέθηκε και η Δανάη, με ειδικότητα στη συγχρονισμένη κολύμβηση, και οι τρεις τους υπόσχονται ποιοτική δουλειά:

Κωνσταντίνα Δεληγιάννη: Γεννημένη στις 16 Μαΐου του 1989. Από 3 χρονών το υγρό στοιχείο μπήκε στη ζωή της, όπου στη συνέχεια έγινε μέρος αυτής. 22 χρόνια στον χώρο της πισίνας, αρχικά σαν αθλήτρια και τα τελευταία χρόνια από το πόστο της προπονήτριας. Πολλές πανελλήνιες νίκες τόσο στη συγχρονισμένη κολύμβηση, όσο και στην τεχνική κολύμβηση, όπου και την κέρδισε. Με την Εθνική ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης, κατάφερε να εμπλουτίσει το βιογραφικό της με παγκόσμιες νίκες, στις μεγάλες αποστάσεις ανοιχτής θαλάσσης.

Τελειόφοιτη του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στον Υγρό Στίβο, αλλά και με επαγγελματική εμπειρία σε μεγάλες ομάδες του Βόλου αλλά και της Θεσσαλονίκης, όπως του ΝΟΒΑ, ΠΑΟΚ, Ν.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, Ν.Ο.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.

Η αγάπη και η αφοσίωση της στα παιδιά, της δώσανε κίνητρο για την απόκτηση του πτυχίου στη Βρεφική Κολύμβηση. Εκτός όμως, από το υγρό στοιχείο, αγαπάει πολύ και τον χορό, γι’ αυτό και η απόκτηση πτυχίου στη Zumba, ήταν αναμενόμενο. Στη συνέχεια ειδικεύτηκε και στην AQUA Zumba για να μπορέσει να τα συνδυάσει και τα δύο μαζί.

Αποστολία Δεληγιάννη: Γεννημένη στις 8 Ιουνίου 1992. Από 5 ετών εντάχθηκε στο τμήμα της Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Ολυμπιακού βόλου. Κερδισμένη από το υγρό στοιχείο συνέχισε την αθλητική της καριέρα στο τμήμα της Τεχνικής Κολύμβησης, όπου και κατέκτησε πανελλήνιες αλλά και πανευρωπαϊκές νίκες με την Εθνική Ομάδα.

Τελειόφοιτη του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στον Υγρό Στίβο, αλλά και με επαγγελματική εμπειρία σε μεγάλες ομάδες του Βόλου αλλά και της Θεσσαλονίκης όπως του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΑΡΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ALBATROS ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και Ν.Ο.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Κάτοχος πτυχίου και αυτή στη Βρεφική Κολύμβηση, καθώς λατρεύει τα παιδιά.

Δανάη Δεληγιάννη: Γεννημένη στις 12 Σεπτεμβρίου 1995. Έχοντας ως έναυσμα τη πορεία από τις δυο μεγαλύτερες αδερφές της στον υγρό στίβο, σε ηλικία 5 χρονών ξεκίνησε στο τμήμα συγχρονισμένης κολύμβησης όπου και διακρίθηκε. Από το 2010 σε ηλικία 15 χρονών μέλος της εθνικής ομάδας μέχρι και το 2014. Έχει κατακτήσει 2 πανευρωπαϊκές 4ες θέσεις στο αγώνισμα του ομαδικού στο Βελιγράδι το 2011 και στο Βερολίνο το 2014. Τελειόφοιτη Α.Τ.Ε.Ι. Λάρισας- Παράρτημα Καρδίτσας Διατροφής και Διαιτολογίας.

Συγκεντρώνοντας τα μετάλλια της ως αθλήτρια φέτος θα μεταφέρει στα δελφίνια μας την αγάπη της για τον χορό στο νερό, βοηθώντας τα να αποκτήσουν και αυτά αντίστοιχες εμπειρίες!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου