ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Χρυσή η Κτενά, χάλκινος ο Λιβογιάννης

χρυσή-η-κτενά-χάλκινος-ο-λιβογιάννης-474128

Με λάμψη, φιλοδοξίες και πλήθος κόσμου που έχει καταλύσει στον Βόλο, ξεκίνησε από χθες η πανδαισία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης ΟΠΕΝ κατηγοριών, που θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος».

Η πρεμιέρα ήταν εντυπωσιακότατη και άκρως επιτυχημένη για τους Βολιώτες κολυμβητές, αφού τόσο η Σοφία Κτενά όσο και ο Κωνσταντίνος Λιβογιάννης θριάμβευσαν με το καλημέρα.

Αρχικά η αθλήτρια των Δελφινιών Περιστερίου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. άπνοη με επίδοση 00.17.13’’, ενώ ο φέρελπις κολυμβητής του ΝΟΒΑ αγωνίστηκε στα 200μ. διπλά πέδιλα, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο με 1.41.63’’.

Η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερη αγωνία και σήμερα με την Κτενά να πέφτει στην πισίνα τόσο στον τελικό των 50μ. επιφάνεια, όσο και στα 100μ. υποβρύχιας κολύμβησης.

Όσον αφορά τον 16χρονο Λιβογιάννη θα κολυμπήσει σήμερα το απόγευμα επίσης στον τελικό των 400μ. διπλά πέδιλα, φιλοδοξώντας να μπει «σφήνα» ανάμεσα σε μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές.

Στην κορυφαία εσωτερική διοργάνωση του αθλήματος, συμμετέχουν 250 αθλητές και αθλήτριες από 26 σωματεία, από όλη την περιφέρεια της Ελλάδας και οι σημερινοί τελικοί θα ξεκινήσουν στις 4μ.μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου