ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

«Πρώτη» για τις Κορασίδες του ΟΥΚ Βόλου

πρώτη-για-τις-κορασίδες-του-ουκ-βόλο-511655

Με τη συμμετοχή στην προκριματική φάση του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης

Σε 5 Ομίλους διεξάγεται η προκριματική φάση του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Κορασίδων, με τον ΟΥΚ να καταγράφει μία ακόμη ιστορική πρωτιά, καθώς την παρθενική της συμμετοχή σε γυναικεία πρωταθλήματα θα πραγματοποιήσει μετά τις Νεάνιδες και η ομάδα των Κορασίδων.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Το κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος» φιλοξενεί σήμερα και αύριο τους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στον Όμιλο Θεσσαλίας, εκεί όπου συμμετέχουν εκτός του ΟΥΚ Βόλου οι ΝΟ Λάρισας, ΝΕ Πατρών και ΝΕ Λαμίας. Οι 4 ομάδες θα προσπαθήσουν να σφραγίσουν τα δύο εισιτήρια της πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 23-25 Ιουνίου. Μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση πάντως εμφανίζεται η ομάδα της ΝΕ Πατρών, που στο περσινό πρωτάθλημα είχε βρεθεί μέσα στα μετάλλια.

Φέτος, στη νέα προσπάθεια που κάνει το σωματείο του ΟΥΚ Βόλου, με τεχνικό τον Δημήτρη Καραναστάση, αγωνίζονται νεαρής ηλικίας κορίτσια, με στόχο σε λίγα χρόνια το σωματείο, βάσει των εμπειριών που θα αποκτήσει, να εδραιωθεί στα πρωταθλήματα και να γίνεται πιο ανταγωνιστικό. Ο προπονητής του ΟΥΚ, από κοινού με τον έφορο Γιώργο Νασιάκο, αλλά και τον πρόεδρο Τάσο Μαρινάγη δίνουν πρωτοβουλία στην προσέλκυση στο άθλημα νέων κοριτσιών από τον Βόλο, που θα γνωρίσουν και θα αγαπήσουν την υδατοσφαίριση, με φόντο αργότερα τη στελέχωση και του γυναικείου τμήματος.

Το ρόστερ του ΟΥΚ Βόλου για τα παιχνίδια στην προκριματική φάση του πρωταθλήματος Κορασίδων απαρτίζεται από τις: Καραγκούνη Αν., Νασιάκου Ραφ., Νασιάκου Βιργ., Αχλαδιώτη Άννα-Μαρία, Τζιανή Ουρ., Τσιμπερίδη Ελ., Κουφιδάκη Χρυσ., Γιάνναρου Γεωρ., Γιάνναρου Στεφ., Νασιάκου Άν., Καρούτη Αν., Εφραίμογλου Κων, Γαργαλέτσου Κατ., Ντόνα Κλεοπ., Νικηφορίδη Μ.

Όπως τόνισε ο κ. Καραναστάσης, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Τα κορίτσια ουσιαστικά προπονούνται από τον Οκτώβριο, οπότε και επίσημα ξεκίνησε η νέα προσπάθεια που κάνει το σωματείο του ΟΥΚ. Εμείς θα αγωνιστούμε για τις εμπειρίες, ενώ θα παλέψουμε όλους τους αγώνες και κυρίως εκείνους με τη ΝΕ Λαμίας και το ΝΟ Λάρισας, που βρίσκονται αγωνιστικά πιο κοντά σε εμάς».

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σήμερα:

19:30 ΝΟ Λάρισας-ΝΕ Λαμίας

20:30 ΟΥΚ Βόλου-ΝΕ Πατρών

Αύριο

10:30 ΝΟ Λάρισας-ΝΕ Πατρών

11:30 ΟΥΚ Βόλου-ΝΕ Λαμίας

17:00 ΟΥΚ Βόλου-ΝΟ Λάρισας

18:00 ΝΕ Λαμίας-ΝΕ Πατρών

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου