ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ -Ο ΟΕΑ/ΝΑΒ σε αγώνες στο Γαλαξίδι

ιστιοπλοϊα-ο-οεα-ναβ-σε-αγώνες-στο-γαλα-685673

Το σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου 2016 το τμήμα ιστιοπλοΐας του Ομίλου μας συμμετείχε σε διασυλλογικό αγώνα που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Γαλαξιδίου για σκάφη τύπου optimist και laser 4.7.

Την αποστολή αποτελούσαν ένας αθλητής στα laser και 5 αθλητές και μια αθλήτρια στα Optimist. Αρχηγός της αποστολής ήταν ο προπονητής μας Γιάννης Περιβολιώτης.

Το Σάββατο λόγω άσχημων συνθηκών δεν πραγματοποιήθηκαν ιστιοδρομίες. Την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν 4 ιστιοδρομίες. Στην κατηγορία optimist η αθλήτρια Βιολέττα Αντωνοπούλου κατέκτησε την πρώτη θέση ενώ στην κατηγορία laser 4.7 ο αθλητής Γιώργος Δεληγιάννης κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Οι αθλητές Γιάννης Σάρκος, Νίκος Σάρκος, Γιώργος Βλάχος Σπύρος Μπαλώνης κατέλαβαν καλές θέσεις, ενώ πολύ καλή ήταν και η συμμετοχή του Πάρη Μορφωνιού στον πρώτο του αγώνα. Στον αγώνα επίσης συμμετείχαν ο Ναυτικός Όμιλος Αταλάντης, ο Ναυτικός Όμιλος Ραφήνας “Αλκυών”, ο Ναυτικός Όμιλος Αιγίου και ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδας. Η διοργάνωση του αγώνα από τον ΝΑΟΓαλαξειδίου ήταν εξαιρετική. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους!

Ο ΟΕΑ ΝΑΒ συγχαίρει τον προπονητή και τους μικρούς αθλητές για την αγωνιστικότητα, την αθλητική συμπεριφορά και τις επιτυχίες τους!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου