ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδήλωση για τον μαραθώνιο κολύμβησης «Ιάσων Ζηργάνος»

εκδήλωση-για-τον-μαραθώνιο-κολύμβηση-809706

Στο λιμανάκι Κάτω Γατζέας

Αθλητική- πολιτιστική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 27 Ιουλίου, στις 9 μ.μ., στο γραφικό λιμανάκι της Κάτω Γατζέας.

Συγκεκριμένα ο τοπικός Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Γατζέας«Ο Τίμιος Σταυρός» (ΣΕΑΓ), το τμήμα της τοπικής Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) Μαγνησίας και οι διοργανωτές του πρώτου κλασσικού μαραθώνιου κολύμβησης «Ιάσων Ζηργάνος», συνεργάζονται με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής, για τρία θέματα.

Την ιστορία και τις δραστηριότητες του ΣΕΑΓ, τις δράσεις και τον τρόπο λειτουργίας της ΕΛΕΠΑΠ και το μαραθώνιο κολύμβησης στη μνήμη του Ι. Ζηργάνου. Ο κολυμβητικός αγώνας θα έχει εκκίνηση τόσο από το Χόρτο όσο και από την Κάτω Γατζέα.

Οι διοργανωτές καλούν τους πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωσήκαι να γίνουν αποδέκτες σημαντικών πληροφοριών. Στη διάρκεια τηςεκδήλωσηςθα προβληθούν βίντεο σχετικά με τον αγώνα, θα γίνει σύντομη ομιλία για τον τιμώμενο αθλητή και θα δοθούν πληροφορίες σχετικές με τη διεξαγωγή του αγώνα.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει: Παρουσίαση των διοργανωτών της εκδήλωσης, παρουσίαση των μελών της οικογένειας Ζηργάνου, ομιλία σχετική με τις δράσεις του Συλλόγου, ομιλία και προβολή σύντομου βίντεο για την ΕΛΕΠΑΠ, προβολή βίντεο για τον αγώνα καιπαρουσίαση στοιχείων της ζωής του Ι. Ζηργάνου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου