ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Στάμος, Χατζηγεωργίου δίδυμο 2ος-3ος τρεις φορές στο βάθρο με μετάλλια

στάμος-χατζηγεωργίου-δίδυμο-2ος-3ος-τρ-810419

Δίδυμο έγιναν στο βάθρο με 2η -3η θέση και μετάλλια ο Γιάννης Στάμος του Ολυμπιακού Βόλου και ο Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου του ΟΕΑ-ΝΑΒ στη διάρκεια της διεξαγωγής του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων – νεανίδων και παίδων – κορασίδων που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

Οι δυο τους ήταν μέσα στους 3 αθλητές από βολιώτικους συλλόγους που πήραν μετάλλια, ενώ άλλοι έφτασαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους και πλασαρίστηκαν στην οκτάδα, σε μια διοργάνωση που μετείχαν συνολικά 907 κολυμβητές και κολυμβήτριες από 101 σωματεία όλης της χώρας.

Ο Γιάννης Στάμος του Ολυμπιακού Βόλου και ο Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου του ΟΕΑ-ΝΑΒ πήραν μάλιστα από τρία μετάλλια και μάλιστα με την ίδια σειρά.

Συγκεκριμένα, ο Στάμος ήταν δεύτερος στα 800μ. ελεύθερο Εφήβων και ο Χατζηγεωργίου τρίτος στο ίδιο αγώνισμα, ενώ την ίδια κατάταξη είχαν και στα 1.500μ. ελεύθερο Εφήβων αλλά και στα 400μ. ελεύθερο – έφηβων.

Ακόμη, ο Γιώργος Τζώρτζης του ΝΟΒΑ πήρε το χάλκινο μετάλλιο, αφού τερμάτισε τρίτος στα 800μ. ελεύθερο Παίδων, ενώ ήταν 4ος στα 400 ελεύθερο και 5ος στα 1.500μ. ελεύθερο – παίδων.

Επίσης, σε τελικό η Ελένη Αγιώτη της Νίκης Βόλου ήταν πέμπτη στα 50μ. πρόσθιο Νεανίδων και η Μελπομένη Παπαδημητρίου του ΟΕΑΝΑΒ βγήκε έβδομη στον τελικό στα 1.500μ. ελεύθερο Κορασίδων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου