ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Το 1ο βραβείο απέσπασε ο Δ. Σοφάδων στη Philoxenia

το-1ο-βραβείο-απέσπασε-ο-δ-σοφάδων-στη-philoxenia-568641

Με το 1ο βραβείο καλύτερου περιπτέρου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia στις αποσκευές της επέστρεψε τη Δευτέρα 25/11/2013 η αποστολή του Δ. Σοφάδων από τη Θεσσαλονίκη. Η ολοκληρωμένη, λειτουργική και αισθητικά άψογη οργάνωση του περιπτέρου και της συνολικής παρουσίας ήταν εκείνα τα στοιχεία που κέρδισαν τις εντυπώσεις κατά την τετραήμερη λειτουργία της Διεθνούς Έκθεσης.

Η συμμετοχή του Δήμου Σοφάδων ήταν δυναμική και συντονισμένη και η επισκεψιμότητα στο περίπτερο ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ενδεικτικό ήταν το γεγονός ότι συμπληρώθηκαν περισσότερα από 1.900 ερωτηματολόγια συμμετοχής στο διαγωνισμό για 4 δωρεάν διαμονές σε ξενοδοχεία των Λουτρών Σμοκόβου και της Ρεντίνας.

Το ενδιαφέρον των tour operators και πολλών hosted buyers ήταν ιδιαίτερα αυξημένο γεγονός που ανάγκασε τόσο το Δήμαρχο του Δ. Σοφάδων όσο και τα υπόλοιπα στελέχη της αποστολής να βρίσκονται σε συνεχόμενες συναντήσεις. Προγραμματισμένες συναντήσεις έγιναν και με τουριστικούς πράκτορες της Ρωσίας, της Βουλγαρίας, της Τουρκία, της Κύπρου, και της Γερμανίας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τo περίπτερο του Δ. Σοφάδων επισκέφτηκαν μεταξύ των άλλων η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Ρωσίας κ. Evgeny Pisarevskiy, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Χρήστος Πάλλης, η θεματική Αντιπεριφεριάρχης Θεσσαλίας κ. Γεωργία Κόκκαλη, ο Αντιπεριφεριάρχης Κέρκυρας κ. Χρήστος Σκούρτης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Κώστας Ασκούνης, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Κομήτσας Ρίζος, οι Δήμαρχοι Καρδίτσας, Μουζακίου, Αγιάς, Φαρσάλων, Λάρισας, Δωρίδας, Πάργας, Καλαμάτας, Λήμνου, Λαμίας, Καβάλας και Γερίου (Κύπρου), ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας κ. Παν. Ζαφειρίου, ο Ομότιμος Καθηγητής Γεωφυσικής κ. Βασίλης Παπαζάχος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Προστασίας Φυσικών Πόρων κ. Κων. Κουσκούκης και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Βύρων Παππάς.

Ο Δήμαρχος Σοφάδων μετά το τέλος της έκθεσης δήλωσε:

«Σε μια εποχή που κάτω από το βάρος της οικονομικής στενότητας η ελληνική κοινωνία περνά δύσκολες ώρες και η αυτοδιοίκηση δοκιμάζεται σκληρά ο Δ. Σοφάδων κατορθώνει οργανωμένα και σχεδιασμένα να προχωρά επιθετικά κατακτώντας στόχους που ποτέ στο παρελθόν δεν είχε δοκιμάσει να κάνει δικούς του.

Ο Δ. Σοφάδων στη φετινή Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia δημιούργησε μεγάλη αίσθηση. Με οδηγό την περσινή μας εμπειρία και μάχιμους συμπαραστάτες τις επιχειρήσεις και τους παραγωγούς του πρωτογενούς τομέα, τους πολιτιστικούς συλλόγους, άλλους φορείς αλλά και του απλούς πολίτες του τόπου μας, κατορθώσαμε να αναδείξουμε με έναν μοναδικό και οργανωμένο τρόπο, τις ομορφιές και τις δυνατότητες του τόπου μας. Η άριστη αυτή συνεργασία είχε σαν τελικό αποτέλεσμα την επιβράβευση του Δήμου μας με το πρώτο βραβείο καλύτερης παρουσίας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στου υπαλλήλους του Δήμου και τους συνεργάτες μου που με σκληρή δουλειά κατόρθωσαν αυτή την τιμητική διάκριση ανάμεσα σε 250 περίπου άλλες αποστολές. Αξίζουν όμως και πολλά συγχαρητήρια στους εθελοντές δημότες μας και στους περισσότερους πολιτιστικούς συλλόγους του τόπου, καθώς μας βοήθησαν σημαντικά στηρίζοντας την προσπάθειά μας.

Πιστεύουμε ακράδαντα στις τεράστιες δυνατότητες που κρύβουν ο τόπος μας, οι επιχειρήσεις μας, οι παραγωγοί μας. Γι αυτό τολμούμε και βγαίνουμε μαχητικά μπροστά, κόντρα στην τρέχουσα οικονομική συγκυρία, χτίζοντας βήμα βήμα έναν τόπο αντάξιο των προσδοκιών μας, έναν τόπο που θα είναι σε θέση να κρατήσει κοντά του τις γενιές που έρχονται.»

karditsanews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου