ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Καρδίτσα: Αθλητισμός για όλους στο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι Σμόκοβο 2013»

καρδίτσα-αθλητισμός-για-όλους-στο-πο-717752

Ο Χορευτικός- Μορφωτικός Όμιλος Σμοκόβου στο πλαίσιο των ετήσιων εκδηλώσεων διοργανώνει και φέτος 7ήμερο εκδηλώσεων «Πολιτιστικό καλοκαίρι Σμόκοβο 2013», που ξεκινά στις 14 και ολοκληρώνεται στις 21 Αυγούστου και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει πολιτιστικά δρώμενα, θεατρική παράσταση, και παράσταση καραγκιόζη, παραδοσιακοί χοροί καθώς και πολλές αθλητικές δραστηριότητες.

Οι αθλητικές δραστηριότητες ξεκινούν στις 17 Αυγούστου με πεζοπορία 7 χιλιομέτρων (ώρα έναρξης 6το πρωί) ο γύρος του Αϊ- Λια. Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 7 το απόγευμα θα διεξαχθεί ο αγώνας δρόμου των 8.000 μ., 3.000 μ. και 1.500 μ.

Στις 18 Αυγούστου την σκυτάλη παίρνει ο ψυχαγωγικός αθλητισμός με το καθιερωμένο τουρνουά δηλωτής, ενώ στις 11 το πρωί περνάμε στο μηχανοκίνητο αθλητισμό με τη διοργάνωση του Rally show Λίμνης Σμοκόβου που διεξάγεται στη χωμάτινη διαδρομή και ξεκινά από τη λίμνη Σμοκόβου και τελειώνει στη διασταύρωση πριν την Λουτροπηγή.

Τέλος το απόγευμα της Κυριακής στις 7 θα πραγματοποιηθεί ο ποδηλατικός αγώνας που θα ξεκινήσει από το φράγμα Σμοκόβου για να τερματίσει μετά από 8.000 μ στην πλατεία Λουτροπηγής.

Στις παραπάνω αθλητικές εκδηλώσεις η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλες και όλους και θα δηλώνεται στις αφετηρίες των αθλημάτων.

Πληροφορίες Καραντάνας Γιάννης 6970020520.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

trikalanews.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου