ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Συλλήψεων συνέχεια…

συλλήψεων-συνέχεια-719213

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών που έγινε το Μάρτιο του 2012 στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας

Σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος ενός αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των άγνωστων μέχρι στιγμής συνεργών του

Από το Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, σε συνεργασία με το Γραφείο Συλλογής και Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πληροφοριών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, εξιχνιάστηκε η ληστεία που έγινε το Μάρτιο του 2012 σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας.

Έπειτα από πολύμηνη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ένας από τους δράστες είναι 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος μαζί με άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του τις πρώτες πρωινές ώρες της (16-03-2012) εισήλθαν σε οικία που διέμεναν δύο ημεδαποί (75χρονος άνδρας και 65χρονη γυναίκα) και με τη χρήση σωματικής βίας τους ακινητοποίησαν και τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ.

Σε βάρος του 31χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της ληστείας. Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας από (28-02-2013).

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία των υπολοίπων δραστών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου