ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Καρδίτσα: Τσαντάκηδες με ποδήλατα!

καρδίτσα-τσαντάκηδες-με-ποδήλατα-723313

Τέλος στη δράση δυο νεαρών τσαντάκηδων που είχαν χτυπήσει τουλάχιστον έξι φορές μέσα στην τελευταία εβδομάδα στην πόλη της Καρδίτσας έβαλαν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όταν συνέλαβαν τον έναν από αυτούς που δεν κατάφερε να ξεφύγει από τις μηχανές τους με το… ποδήλατο που οδηγούσε!

Ο 23χρονος Αλβανός είχε μόλις αρπάξει την τσάντα μιας 58χρονης με 90 ευρώ, ένα κινητό και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα, όταν τον καταδίωξαν οι αστυνομικοί και τον έπιασαν σε μικρή απόσταση. Αυτή τη φορά είχε δράσει μόνος, χωρίς τη βοήθεια του 26χρονου Έλληνα συνεργού του την ταυτότητα του οποίου αποκάλυψε και οι αστυνομικοί τον αναζητούν.

Τις προηγούμενες ημέρες, μαζί ή χωριστά, είχαν αρπάξει τις τσάντες μιας 74χρονης με 13ευρώ, ένα κινητό και προσωπικά της αντικείμενα, μιας 66χρονης χωρίς χρήματα, μιας 83χρονης με 250 ευρώ, μιας 69χρονης με 50 ευρώ και διάφορα αντικείμενα και μιας 72χρονης με 45 ευρώ και ένα κινητό. Ο 23χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, ενώ σε βάρος του Έλληνα αναζητούμενου σχηματίστηκε δικογραφία με την ίδια κατηγορία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου