ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Διέρρηξαν χρηματοκιβώτιο δημοτικής επιχείρησης στην Καρδίτσα

διέρρηξαν-χρηματοκιβώτιο-δημοτικής-788505

Καλά διαβασμένοι και εφοδιασμένοι με όλα τα απαραίτητα σύνεργα ήταν οι δράστες της «επαγγελματικής» διάρρηξης που έγινε στο κτίριο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Καρδίτσας. Οι δράστες κατάφεραν να ανοίξουν σαν… κονσέρβα το χρηματοκιβώτιο και να αρπάξουν όσα χρήματα περιείχε!

Όλα δείχνουν ότι οι εισβολείς είχαν μελετήσει πολύ καλά τη χωροταξία και τα συστήματα ασφαλείας του κτιρίου που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Καρδίτσας– Αρτεσιανού. Τρύπωσαν στο προαύλιο και έκοψαν τα καλώδια του Ο.Τ.Ε. και της Δ.Ε.Η., απενεργοποιώντας έτσι τόσο το σύστημα συναγερμού όσο και τις κάμερες ασφαλείας. Έτσι, διέρρηξαν ανενόχλητοι μια πόρτα και μπήκαν στο εσωτερικό.

Χωρίς να πειράξουν κάποιο άλλο γραφείο, πήγαν κατευθείαν σε αυτό του ταμείου όπου βρίσκεται και το χρηματοκιβώτιο. Έκοψαν το πίσω μέρος του κάνοντας τομή με οξυγόνο ή άλλο μηχάνημα και άρπαξαν από μέσα 15.266,84 ευρώ.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από υπαλλήλους της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. το επόμενο πρωί και άνδρες της Ασφαλείας Καρδίτσας πήραν δακτυλικά αποτυπώματα με τα οποία ελπίζουν ότι θα εντοπίσουν τους δράστες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου