ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Καρδίτσα: Κλειστό το Κολυμβητήριο λόγω έλλειψης θέρμανσης

καρδίτσα-κλειστό-το-κολυμβητήριο-λόγ-21485

Το Κολυμβητήριο Καρδίτσας είναι από την περασμένη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στην ουσία κλειστό λόγω έλλειψης θέρμανσης, όπως υποστήριξε στην πρωινή ζώνη του Δικτύου Θεσσαλίας της ΕΡΑ ο πρόεδρος της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας Δημήτρης Γκούκλιας.

Ο κ. Γκούκλιας τόνισε ότι «μ αυτή την πολιτική που ακολουθεί η Δημοτική Αρχή αφήνει στο δρόμο 500 και πλέον συμπολίτες και πάνω απ’ όλα αθλητές που πρωταγωνιστούν στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Από 15-17/02/2013 και από 22-24/02/2013 διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη το πρωτάθλημα Β. Ελλάδος και τα παιδία της αγωνιστικής ομάδας θα πάνε απροπόνητα».

Από την άλλη μεριά ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Καρδίτσας (ΔΟΠΑΚ) Γιάννης Ζορμπάς, τονίζει ότι δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για τη μισθοδοσία. Μάλιστα κληθείς να απαντήσει για το τι θα γίνει υποστήριξε ότι αναμένεται επιχορήγηση του ΔΟΠΑΚ από το Δήμο Καρδίτσας και ότι θα προτιμήσει να πληρώσει το προσωπικό που είναι απλήρωτο δυο (2) μήνες τώρα και αν μείνουν πόροι τότε μπορεί να επαναλειτουργήσει το Κολυμβητήριο.

Ωστόσο αύριο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο δήμο Καρδίτσας με την εταιρία Φυσικού Αερίου ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα να τοποθετηθεί καυστήρας εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου