ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Καρδίτσα: Διακινούσαν παράνομα φιάλες υγραερίου

καρδίτσα-διακινούσαν-παράνομα-φιάλε-90783

Δικογραφία για παράνομη εμπορία και διακίνηση φιαλών υγραερίου σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, σε βάρος μιας 57χρονης ιδιοκτήτριας εταιρείας εμπορίας υγραερίου κι ενός 65χρονου νόμιμου εκπρόσωπου της εταιρείας.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, κατόπιν ελέγχων στο κατάστημα της εταιρείας και τις εγκαταστάσεις της στην Καρδίτσα, βρέθηκαν συνολικά 2.714 φιάλες υγραερίου, οι οποίες διακινούνταν παραποιημένες με το λογότυπο επώνυμων εταιρειών. Επίσης κατασχέθηκαν πέντε φορτηγά αυτοκίνητα και μία καρότσα φορτηγού, πάνω στην οποία υπήρχαν φιάλες έτοιμες προς διακίνηση.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας ενημερώθηκαν συνεργεία του ΣΔΟΕ Λάρισας και του Τμήματος Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, προκειμένου να διενεργήσουν σχετικούς ελέγχους και να βεβαιώσουν παραβάσεις που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Η οικονομική ζημία που υπέστησαν οι επώνυμες εταιρείες εμπορίας καυσίμων και υγραερίου από την παράνομη δράση της 57χρονης και του 65χρονου υπολογίζεται στις 994.000 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου