ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Καρδίτσα: Και οι Καρδιτσιώτες στο μεγαλύτερο συρτάκι του κόσμου

καρδίτσα-και-οι-καρδιτσιώτες-στο-μεγα-205365

Μεγάλη απήχηση και στην Καρδίτσα έχει η πανθεσσαλική προσπάθεια να διοργανωθεί το μεγαλύτερο συρτάκι στον κόσμο, στις 31 Αυγούστου, στην παραλία του Βόλου.

Οι προετοιμασίες για την εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από την ΕΚΠΟΛ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου, των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας και των Δήμων, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, κορυφώνονται και, όπως εκτιμάται, πολλοί θα είναι οι Καρδιτσιώτες που μέσω χορευτικών και πολιτιστικών συλλόγων ή και μεμονωμένα θα συμμετάσχουν σ’ αυτό το μοναδικό γεγονός.

Η Περιφερειακή Ενότητα, ο Δήμος Καρδίτσας και η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας καλούν τους συλλόγους και τους πολίτες να δηλώσουν συμμετοχή στην εκδήλωση που αναδεικνύει μεταξύ άλλων την σημασία της συλλογικής δράσης και θα προβάλλει παγκοσμίως την περιοχή, επικοινωνώντας στα εξής τηλέφωνα: Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας: 6988614688 , Δήμος Καρδίτσας: 6932606184 , Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας: 24410-72347 .

Δηλώσεις συμμετοχής θα υπάρχουν στο τουριστικό περίπτερο στην πλατεία Πλαστήρα την Παρασκευή, το Σάββατο και την Δευτέρα ώρα 11.00 – 13.00 Οι πρόβες θα γίνονται στο ΚΑΠΗ Καρδίτσας (πάροδος Νικηταρά & Διάκου) καθημερινά εκτός Σαββάτου από τις 9μμ έως 11μμ. μέχρι τις 30-8-2012.

Η τελική πρόβα στην Καρδίτσα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27/8 στις 7.00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία από τους διοργανωτές. Οι τελικές πρόβες θα γίνουν στο Βόλο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου