ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Καρδίτσα: Παράγει στον Ηλιά, πουλάει στα Harrods

καρδίτσα-παράγει-στον-ηλιά-πουλάει-στ-274732

«Εμείς κάναμε κάτι απλό και ταπεινό, πήραμε το προϊόν που φτιάχνει ένα μικρό ζωάκι, με τα σύγχρονα μέσα τυποποίησης, και φυλακίσαμε μέσα σε βαζάκια τη γεύση του. Θα συνεχίσουμε να παράγουμε τροφή για εμάς και για εσάς. Γιατί αυτό μας γεμίζει, μας κάνει καλύτερους».

Τα λόγια αυτά ανήκουν του κ. Αλέξανδρου Γκουσιάρη, βιοκαλλιεργητή από τον Ηλιά Καρδίτσας, την ώρα που παραλάμβανε το βραβείο «Βιοκαλλιέργειας» στην προχθεσινή απονομή βραβείων ποιότητας του περιοδικού «Γαστρονόμος» της «Καθημερινής», που έγινε στο Μουσείο Μπενάκη.

Ο Αλέξανδρος Γκουσιάρης, βιοκαλλιεργητής ντομάτας και μελισσοκόμος, εξάγει το 80% της παραγωγής του, και τα προϊόντα του (μέλι και σάλτσες ντομάτας) διατίθενται στα περίφημα πολυκαταστήματα Harrods και σε άλλα πολυτελή καταστήματα της Αγγλίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου