ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Βράβευση Ελλήνων αστυνομικών στη Σερβία

βράβευση-ελλήνων-αστυνομικών-στη-σερ-812737

Σημαντική στιγμή στην ιστορία της αποτελεί για την τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) η πρόσφατη βράβευση του Γενικού Γραμματέα, Νίκου Γούσια στη Σερβία, ο οποίος τιμήθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο Dr. Nebojša Pantelić κατά τη διάρκεια της 13ης γενικής συνέλευσης του σέρβικου εθνικού τμήματος IPA, που έλαβε χώρα στο περίφημο θέρετρο Kopaonik, στα νοτιοδυτικά της χώρας.

Ο Νίκος Γούσιας τιμήθηκε μαζί με τον Γιάννη Φλόκα, αναπλ. ταμία της τοπικής διοίκησης Τρικάλων, με μετάλλιο και τιμητική πλακέτα ως «εξαίρετοι φίλοι του σέρβικου εθνικού τμήματος, για την ανιδιοτελή υποστήριξη και επέκταση της ιδέας της ΙΡΑ» και έγιναν δεκτοί με μεγάλες τιμές από τον πρόεδρο Dr. Nebojša Pantelić και τα λοιπά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της σερβικής ΙΡΑ, καθώς εκτίμησαν ιδιαίτερα τη στάση που κράτησαν υπέρ του δικαίου της Σερβίας σε «θλιβερές και δύσκολες στιγμές», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο εισαγωγικό του λόγο ο Αντιπρόεδρος κ. Aleksandar Rajnović, αναφερόμενος στα γεγονότα που προκάλεσαν τη βράβευση και έλαβαν χώρα τον περασμένο Φεβρουάριο στο Μαυροβούνιο. Ως εκπρόσωποι δε του ελληνικού εθνικού τμήματος, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ενδιαφέρουσες επαφές με το σύνολο των τοπικών διοικήσεων της Σερβίας, αλλά και εκπροσώπους ξένων αντιπροσωπειών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έτερος βραβευθείς, Γιάννης Φλόκας, προέρχεται και εκείνος από την τοπική διοίκηση Καρδίτσας, όπου έγινε μέλος στην ΙΡΑ και δραστηριοποιήθηκε, πριν μετατεθεί στα Τρίκαλα και μεταγραφεί στην αντίστοιχη τοπική διοίκηση.

Οπως επισημαίνεται από τη Διοίκηση της ΙΡΑ, “Η βράβευση των δύο στελεχών μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους και πιστεύουμε ότι διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο την ποιότητα του ελληνικού εθνικού τμήματος στο εξωτερικό”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου