ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Προβλήματα επιχειρήσεων στην ατζέντα συνάντησης Γ.Γ. Βιομηχανίας και ΕΒΕ Καρδίτσας

προβλήματα-επιχειρήσεων-στην-ατζέντ-578742

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας επισκέφθηκε ο Γ.Γ. Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης κ. Ευστράτιος Ζαφείρης, ο οποίος είχε συνάντηση εργασίας με τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου. Ο κ. Γ.Γ. συνοδευόταν από στελέχη του Υπουργείου και συγκεκριμένα από τους κ.κ. Πέτρου Παναγιώτη, Φρυσαλάκη Γιώργο, Τσίμα Νίκο, Σταυρόπουλο Πέτρο και την κα Αλευρή Δώρα. Τον Γ.Γ. υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Βύρων Παππάς και τα μέλη της Διοίκησης κ.κ. Αποστόλης Κηρύκος Β΄Αντιπρόεδρος, Απόστολος Μπράχος Γ. Γραμματέας, Ηλίας Αντωνίου (μέλος του Δ.Σ. και συντονιστής της Τ.Ο. ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ), Κώστας Ζυγογιάννης, Γιώργος Ντενίσης, Ευριπίδης Παπουτσής και Κώστας Ψυχογιός ( μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καρδίτσας). Ο κ. Γ.Γ. ανέπτυξε τους έξι βασικούς άξονες του Υπουργείου για την ενίσχυση της υπάρχουσας Βιομηχανίας και την προσέλκυση νέων επενδύσεων και άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες της περιοχής μας, όπως τα εξέθεσαν τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου.

Ο Πρόεδρος κ. Β. Παππάς του παρέδωσε υπόμνημα στο οποίο έχουν καταγραφεί όλα τα προβλήματα του Νομού και ζήτησε από τον κ. Γενικό την αρωγή του για την επίλυσή τους. Ο κ. Γενικός ενημέρωσε τα μέλη της Διοίκησης ότι πήρε ήδη μια πρώτη ιδέα των προβλημάτων των τοπικών επιχειρήσεων, από την σύντομη επίσκεψή του σε μερικές από αυτές, δεσμεύθηκε ότι σύντομα θα επανέλθει στην Καρδίτσα και θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν περαιτέρω για όλα όσα απασχολούν τους επιχειρηματίες.

Τόνισε ότι η Κυβέρνηση δίνει απόλυτη προτεραιότητα στην απλούστευση των διαδικασιών ίδρυσης και αδειοδότησης των επιχειρήσεων και στην τόνωση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων. Δήλωσε ότι επιθυμεί την συνεργασία και των Επιμελητηρίων, τα οποία θεωρεί καταλυτικούς παράγοντες στη χάραξη οποιαδήποτε πολιτικής που αφορά στην επιχειρηματικότητα. Τέλος δήλωσε ότι η πόρτα του γραφείου του παραμένει ανοικτή και ότι ο ίδιος είναι πρόθυμος πάντα να συζητήσει προτάσεις που θα διευκολύνουν και θα διαμορφώσουν ένα ευνοϊκότερο επιχειρηματικό περιβάλλον, από όπου κι αν αυτές προέρχονται.

(thessaliatv.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου